• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük üzücü haberi verdi! "Maalesef" deyip tüm Türkiye'ye böyle duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-09-19 12:54:00 - 2023-09-19 16:57:38
Cem Küçük üzücü haberi verdi! "Maalesef" deyip tüm Türkiye'ye böyle duyurdu

Cem Küçük, Arapların Karadeniz Bölgesi’ne iyi para bıraktığını, ancak tedbir alınmazsa artık gelmeyeceklerini belirtti.

Cem Küçük, Arapların Karadeniz Bölgesi’ne iyi para bıraktığını, ancak tedbir alınmazsa artık gelmeyeceklerini belirtti. Bunun iki sebebi olduğunu ifade eden Küçük, Türkiye gazetesindeki yazısında özetle şunları kaydetti:

“İki gündür Giresun’dayım. Sonbaharda buralar ayrı güzel. Esnaf yaz aylarından memnun ayrıldı. Araplar bölgeye iyi para bıraktılar. 

Ama bu cicim ayları bitmek üzere. Çünkü eğer müdahale edilmezse Araplar artık gelmeyecek. Bunun iki sebebi var. Birincisi fiyatlar ve kazıklama. Sayıca az olsa da bazı esnaflar Arapları kazıklıyor. Kimse aptal değil. Herkes her şeyin farkında. Bazı dükkânlar belediye tarafından kapatıldı. 

Diğer mesele ırkçılık ve Araplara olan nefret. Araplar bu durumdan çok şikâyetçi. Haberleri görüyorlar. Sosyal medyada Araplara olan söylem Arapları da bıktırmış durumda. Seneye o yüzden daha az Arap gelecek gibi... (…)”  


 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vatandaş rumuzlu ruh hastası sıktın artık defol be ada

ne oldu turist mi suçu oldu beyinsiz münafık. ne yaspmış senin halkına emniyet gücüne çevrene. ne yapmışlar.seni adam sanmış ülkene gelmiş para bırakmış,onlara adam gibi davranan avrupaya gitmeyip de. ne anlar bizim orman adamları turiste insan gibi davranmaktan kendi karısına çocuğuna hayvan muamelesi yapan 21.yy. mağara adamları.

Nur

Aynen bu millet hapı yutmuş ahlak çöküntüsü yaşıyoruz müslümanı sevmiyorlar tesettürlü kadınlara saldırılar başladı ama sokaklar çıplak dolu onu görmüyorlar erkekler kollarına tskıp geziyor anadan üryan kadınları sokaklarda araçlarda birbirinin üstüne çıkacak haldeler edep ahlak diye bir şey kalmamış . Tabiiyani butip insanlar islamı müslümanı sever mi sevmez özgürlüğün dibine vuruyorlar. Allah bunlar yüzünden bizi helak etmez inşaAllah. sokağa çıkmak istemiyor islamı yaşayan kadın ve erkekler gördüklerimiz karşısında irite oluyoruz akıl vermiş Allah niye bu hale geldik kıyamet ansızın çökecek başımıza bu sapıklar yüzünden
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23