• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük: TİB binası yıkılsın!

Yeniakit Publisher
2014-05-29 23:39:00 - 2014-05-29 23:49:56
Cem Küçük: TİB binası yıkılsın!

Katıldığı bir televizyon programında ortaya çıkan son dinleme skandalını değerlendiren Yenişafak gazetesi yazarı Cem Küçük, telekulak üssüne dönen TİB binasının yıkılmasını önerdi.

A Haber’de Canan Barlas ile Gündem programına katılan Yenişafak yazarı Cem Küçük, dinlemelerin merkezinin Ankara Gölbaşı ilçesi olabileceğini söyleyen Küçük, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Binası'nın yıkılması gerektiğini söyledi.

Çarpıcı konulara temas eden Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:

2010 yılı Temmuz ayına kadar üç dört defa mahkemeden karar çıkararak ne kadar kritik önemli isim varsa bunların hepsini dinlemeye alıyorlar ,farklı isimlerle dinliyorlar. Bu dinlemeleri alanlar 2009- 2010'da Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'nı yönetenlerle onlara yakın çalışan savcılar. İnsansız hava aracını geliştiren Mehmet Çiğdemoğlu'nu üç defa dinliyorlar. Bu dinlemelerin hepsi Telekomünikasyon İletişim Daire Başkanlığı'ndan yapılıyor. Mili işlerde çalışan, şifre kod geliştirenler, tank yapanlar bunların hepsini ve bunlarla beraber çalışan askerleri dinliyorlar.

İSRAİL'E BİLGİ AKTARILMIŞ OLABİLİR

İsrail'e bilgi aktarma olabilir, bu projelerin bir kısmı onlarla alakalı. Çin füzelerini incelemişiz biz bir ara. Bir bilgi aktarımı olabilir. Böyle bir casusluk, ihanet var.

DİNLEMELERİN MERKEZİ ANKARA GÖLBAŞI OLABİLİR

Ankara'da bu paralel yapının bir yeri var, bir yer inşaa ediliyor. Gölbaşı'nda bir yer var. Şamil Tayyar da yazdı. Bu dinlemelerin oradan yapıldığı iddiası var. Sistemi çözmek kolay değil.

TİB BİNASI YIKILMALI

Karşınızda organize bir sistem var. Yüz binlerce insanı dinledi bu yapı. Bu şimdi kolay bir ekibin işi değil. TİB binasının yıkılması lazım, havaya uçurulması lazım. ABD'de öyle yapılıyor. Bazı bilgiler olduğu zaman binalar bilgi aktarıyorsa o binayı yok ediyor ABD. Şimdi bu bilgilerin nereye aktarıldığı önemli. Karşımızda organize çok güçlü bir ekip var.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23