• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük, resmen çılgına döndü! Hem yalancı hem provokatör

Yeniakit Publisher
2023-08-30 13:05:00 - 2023-08-30 14:50:47
Cem Küçük, resmen çılgına döndü! Hem yalancı hem provokatör

Bayrampaşa’da bir polis memuru otobüs durağında bulunan vatandaşları tehdit eden ve saldıran bir kişiyi ayağından vurdu. Sosyal medyada sözde gazeteci etiketiyle paylaşımlarda bulunan İbrahim Haskoloğlu ise olay üzerinden yeni bir provokasyonda bulundu. Haskoloğlu, polis memurunun açığa alındığına dair skandal bir algı yaptı. Konuya ilişkin İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu haber doğru değil. Polis memurumuz başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir” ifadelerini kullandı. Cem Küçük ise Haskoloğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Bayrampaşa’da bir polis memuru otobüs durağında bulunan vatandaşları tehdit eden ve saldıran bir kişiyi ayağından vurdu. Sosyal medyada sözde gazeteci etiketiyle paylaşımlarda bulunan İbrahim Haskoloğlu ise olay üzerinden yeni bir provokasyonda bulundu. Haskoloğlu, polis memurunun açığa alındığına dair skandal bir algı yaptı. Konuya ilişkin İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu haber doğru değil. Polis memurumuz başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir” ifadelerini kullandı. Haskoloğlu’na tepki gösteren Cem Küçük ise Türkiye gazetesindeki yazısında özetle şunları kaydetti:

"Sosyal medyadan yalan ve provokasyon yapanlar yasayı unutmuşa benziyorlar. Yasa ne diyordu, hatırlayalım: Gerçeğe aykırı bilgi yayanlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası veriliyor. 

Mülteciler, ekonomi üzerinden topluma yalan haber enjekte edenler halkın düzeniyle oynuyorlar. Hem moral bozuyorlar hem de yalan haberlerle şiddeti körüklüyorlar. 

Buna örnek biri var. Sosyal medya trolü İbrahim Haskoloğlu. Bu trol hem yalancı hem de yalancı provokatör. Daha önce Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve o dönem MİT Başkanımız Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen kimlik kartlarını sosyal medya hesabından paylaştığı için tutuklanmıştı. Kendisine derin devlet süsü veren bu provokatör dün de benzer bir yalana imza attı. (…)" 

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MUSTAFA

Hani kime ceza vermişler.?Eğer yalan haberden dolayı birileri ceza alsa bu haysiyetsizler bu yalanları yazabilirler mi.?

Ahmet

Demekki 1 ila 3 yıl ceza verilmesi yeterli değilmiş o kişinin verilen cezayı ayrıca çekmesi gerekiyormuş. Hiç kimse bu yalancı provakatörün 1 ila 3 yıl hapis yattığını sanmasın. İnfaz kanununa göre belkide hiç yatmıyor. Zaten cesareti de oradan alıyor. Ceza Kanunu ceza veriyor aslında ama İnfaz Kanunu Ceza Kanununu etkisiz hale getiriyor. Bunada bir şey diyen yok. Madem eleştiriyorsunuz Tam eleştirin ve çözümü de gösterin ki vatana millete bir iyiliğiniz olsun…
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23