• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Kaya daha fazla dayanamadı! Sen kimsin Ekrem?

Yeniakit Publisher
2024-03-08 16:58:00 -

Avukat Cem Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın DEM hakkındaki sözleri sonrası deliye dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki gösterdi.

TV100’de Erdoğan Aktaş’ın sunduğu Eşit Ağırlık programında katılan Avukat Cem Kaya, CHP’nin eş genel başkanı gibi davranan ve geçtiğimiz 5 yılda İstanbul için bir çivi bile çakmayan CHP’li İBB Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu’na hak ettiği dilden konuştu.

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” şeklindeki sözleri sonrası CHP’li İmamoğlu, “Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak.” demişti. İmamoğlu’nun hem Kandil’in partisi DEM’i savunması, hem partinin genel başkanı gibi davranıp insanları partiden kovmakla tehdit etmesi, hem de bir kadına bu sözlerle saldırması büyük tepkilere neden oldu.

Katıldığı canlı yayında Avukat Cem Kaya, Ekrem İmamoğlu’nun Burcu Köksal hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.

“Sen kimsin?”

Kaya şunları söyledi:

Partinin tercih ettiği bir milletvekili bugün çıktı, bu yeni savrulmada buna bir çıkış gösterdi. Fakat buna en büyük tavrı Ekrem Bey gösterdi. Çok üzüldüm. Ekrem Bey ‘Partiden ihraç’ mertebesinde bir karar veriyor. Çok affedersiniz ama sen kimsin? Sen unuttuğun İstanbul’un şehreminisin. Sen Eş Başkan değilsin.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

BUGÜN DEMLENENLERİ YARIN UNUTMAYACAĞIZ YERİ VE ZAMANI GELİNCE o demide demlenenleride hesaplayacağız sonra kimse ağlamasın. bu gün kalkıpta şerefsizlerler hainlerler satılmış kadın ve çocuka katilleri asker polis öğretmen düşmanları ile gezenlere oy verenler. sizde onlardansınız onalr gibi muamele göreceksiniz.

Deli İbo

Sn. Avukat Cem bey, CHP'de yapılan kongre tavşan Genel Başkan seçme kongresi olduğu, Tipitip Özgür'ün Truva Atı olduğu belli oldu. İmamoğlu İstanbul'un bütçesini Kılıçdaroğlu'nu devirmek için delegeleri boşunamı dağıttı, parayı veren düdüğü çalar. Tipitip Özgür şu anda eş başkanı bile değil, kaderi İmamoğlu'nun iki dudağı arasındaki, ipleri İmamoğlu'nun elindeki kukladır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23