• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında sunucu Erem Şentürk'ü önce elektrik çarptı sonrasında ise...

Yeniakit Publisher
2020-04-11 13:12:00 - 2020-04-11 13:39:42

TVNET sunucusu Erem Şentürk'ü canlı yayında önce elektrik çarptı. Ardından ayağı kayıp düşmekten son anda kurtulan Şentürk, "Bugün bu stüdyodan mübarek cuma günü sağ çıkarsam devam edeceğim haberleri sunmaya" ifadelerini kullandı.

TVNET’te yayınlanan “Nerede Kalmıştık” adlı programın sunucusu Erem Şentürk, Türkiye’deki koronavirüs vakalarını anlatırken canlı yayında önce elektrik çarptı.

Dijital ekrana dokunduğu anda ‘Allah’ diye bağırarak tepki veren Şentürk programa kaldığı yerden devam ederken bu kez ayağı kaydı.

Düşmekten son anda kurtulan Erem Şentürk, “Önce elektirk çarptı, şimdi düştüm kafayı gözü yarıyordum. Bugün bu stüdyodan mübarek cuma günü sağ çıkarsam devam edeceğim haberleri sunmaya” dedi.

TVNET Haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Merak eden seyircilerimiz ve takipçiler için zorunlu açıklama: Erem Şenturk’ün sağlık durumu gayet iyi, düşük voltajlı bir ortamda dinleniyor” derken Şentürk de “İyiyim ben. Evet, sorun yok, iyiyim” diye cevap yazdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmut

Allah iyiliğinizi versin,ufak bir ihtar gibi,bu benim yorumum Halkteve fokteve ve Vatan hainleri yorum yaparsa vay halinize Abim.Allah(C.C.)'ım Ve onların sözleri: Ali İmran Suresi 147.ayet Bismillahirrahmanirrahim."Rabbimiz, bizim günahlarımızı mağfiret et ve işimizdeki israfımızı (aşırılığımızı) bağışla. Ve ayaklarımızı sabit tut ve kâfirler kavmine karşı bize yardım et." demekten başka birşey olmadı.

Omer

Geçmiş olsun Ekrem Abim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23