• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında kan donduran cinayet itirafı: Tarhana çorbasına kattığı zehirle öldürdü

Yeniakit Publisher
2024-09-04 10:07:00 - 2024-09-04 10:14:05
Canlı yayında kan donduran cinayet itirafı: Tarhana çorbasına kattığı zehirle öldürdü

Osmaniye'de rahatsızlanarak hayatını kaybeden Mehmet Yörük olayı, Müge Anlı'nın canlı yayınında gelen cinayet itirafıyla aydınlandı. Mehmet Yörük'ün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Aile, bu ani ölümde Sebile ve yardım istediği üfürükçü Mustafa'nın parmağı olduğundan şüphelendiklerini ısrarla dile getirdi. Baskılara dayanamayarak itiraflarda bulunan Sebile Yörük, uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve eşinin zehirlenerek öldürüldüğünü ağlayarak itiraf etti.

Mustafa'nın aynı dönemde ölen eşinin vefatının da şüpheli olduğunu dile getiren Müge Anlı, canlı yayında suç duyurusunda bulundu. Mustafa'nın "Mehmet getirdiğim suyu içtikten sonra aramızdan ayrılacak" dediğini söyleyen Sebile Yörük'e karşılık Mustafa, tepkisiz kalarak cinayet işlediğine dair olan iddiaları yalanladı.
 

TARHANA ÇORBASI İLE ZEHİRLEDİ 

Sebile Yörük, daha sonra da yaptığı tarhana çorbasına katılan su ile eşinin öldüğünü belirtti. Sebile Yörük, "Tarhana çorbasından üç kaşık aldıktan sonra öldü" dedi.

Yayını ihbar kabul eden polis ekipleri yayına gelerek Üfürükçü Mustafa ve Sebile Yörük'ü gözaltına aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Bence hepsi düzmece ve em.gn. müdürlüğüne yüklü bir bağış yaparak polislerde bu film de rol alıyor zira her kes bilirki bir savcı yemeği yer yemez ölüyorsa bu işte bir yetiniği var ve derhal otopsi ister ha bu zamanda bu teknolojide buluttaki zehiri adlı tıp belirleyemiyorsa zaten olay çok büyük ve kasıt aranır yoksa böyle sıradan bir cinayette adlı tıbbın vereceği karar değişmez yanı müge anlıya sorum şü bu cinayette otopsi raporu varmıdır yokmudur tek cevap.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23