• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında İsmail Saymaz ile ilgili olay sözler! 'Arayıp beni üç kez özür diliyor'

Yeniakit Publisher
2020-03-10 22:23:00 -

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz'ın katıldıkları televizyon programlarından sonra kendisini arayıp özür dilediğini açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile gazeteci İsmail Saymaz arasında CNN Türk canlı yayından büyük tartışma çıktı.

Tartışma programlarında muhalefet kanadının önde gelen isimlerinden biri olan İsmail Saymaz'ın canlı yayınlardan sonra geri vites yapıp atışma içerisinde olduğu isimlerden özür dilediği ortaya çıktı.

CNN Türk'te yayımlanan "Türkiye'nin Gündemi" programının konukları olan Doğu Perinçek ve İsmail Saymaz arasında "Kürt Devleti" tartışması yaşandı.

"Benden sürekli özür diliyor"

Saymaz'ın provokatörlük yaptığını söyleyen Perinçek, "Saymaz gibi isimlerin televizyonlara çıkarılmaması gerektiğini ve bir daha Saymaz ile aynı ortamda olmayacağını" söyledi.

Perinçek açıklamasının devamında, Saymaz'ı kastederek "Bilmeden konuşuıyorsun. Seninle artık hiçbir programa katılmayacağım. Senin özürlerini de kabul etmiyorum. Arayıp üç kere özür diliyorsun. Özürlerinin hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan

Sayın Perinçek doğru söylüyor. 

Mill

İkisinide sevmem Perinçek doğru söylüyorsa eyvallah ama güvenmem. Bu sayılmaz adam bylog çıktığında koşa koşa ABD ye gidip bylogun mucidi mi sahibimi bilmem, o ....le zihinleri bulandırmak için söyleşi yapıp, neymiş efendim tamam bylogu fetö iblisleri kullanmış ama byloğu kullananların hepsi fetöcü değilmiş . Bu algıyı oluşturma gayretine girmiş biridir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23