• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı’nın o sözleri Araf Suresi’nin 179. Ayetini hatırlattı

Yeniakit Publisher
2023-06-17 08:03:00 -

Bugüne kadar yerli ve milli proje karşıtlığıyla tanınan Can Ataklı yaptığı yayında yine Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan Togg'u hedef aldı. Can Ataklı’nın Togg’u inkar etmeye devam etmesi Araf Suresi 179. Ayetini hatırlattı.

Ataklı YouTube hesabından yaptığı canlı yayında, "Gemlik'te bir limana her gün İtalya'dan TOGG geliyor. 100'ün üzerinde kişi biliyor, ben de öğreniyorum tabi Arabalar geliyor, önlerini bantlarla kapatıyorlar Kamera sistemi TOGG'lar geldiğinde saraydan sivil uzman ekip gelip güvenlik önlemi alınıp kapatılıyor" ifadelerini kullandı.

Kendi kendisine sorduğu "Nereden biliyorsun?" sorusunaysa tekrar kendi kendine "Nereden duydun demeyin duydum işte" şeklinde güvensiz bir cevap verdi.

Ataklı’nın bu sözleri Araf Suresinin 179. Ayetini hatırlattı:

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.”

 

BU İLK DEĞİL

Ataklı daha önce de "Togg milli değil, bir şirketin ürettiği otomobil sadece" ifadeleriyle yerli otomobili hedef almıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Heykelci

Bunlar 100 senedir heykel yapa yapa diğer teknik bilgilerden acizler.

Ne aldın sen..

Sen gazeteci değilmisin öyle mışlarla mişlerle konuşma git yerine gör araştır yaz. Yıllardan beri bu ülkede siz sözde bazı gazeteciler oturduğunuz yerde yalan ve fitne haberler yaparak halka korku salmadınızmı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23