• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı Togg ekranında

Yeniakit Publisher
2024-05-25 14:39:00 - 2024-05-25 14:40:54

Muhaliflerin maskotu haline gelen Can Ataklı’nın, “Oğlum Togg mogg yok, hikaye!” şeklindeki açıklamaları, Togg kullanıcıları tarafından müthiş şekilde ti’ye alındı.

 yeniakit.com.tr 

Gazetecilik ahlakından uzak, yalan söylemeyi adet edinmiş, kendi mahallesini haklı çıkarmak için her türlü düzenbazlığı hak gören, milli ve manevi değerlerimize saldırmayı terakki zanneden seküler bağnazların bayrak taşıyanı Can Ataklı, Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u lekelemek için akılalmaz ifadeler sarf etti.

60 yaş üstü İzmirli kokonalardan oluşan kitlesi için düzenli olarak video yayınlayan Ataklı, “Mesela Togg soruyoruz, hala o ahmaklar var aptal aptal konuşuyorlar. Oğlum TOGG mogg yok hikaye” dedi.

Mütedeyyin kesime saldırmak için, terör örgütü PKK’nın “bölücü bir unsur olmadığını” savunacak kadar aşağılaşan, AK Parti hükümetinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devrilmesi için, “Deprem gibi büyük bir afet olmasını” isteyen, darbe olmasını istediğini ancak bu ihtimalin azaldığını belirterek ağıt yakan Can Ataklı’nın, son olarak her ay satış rekorları kıran Togg’u bile inkar etmesi ağızları açık bıraktı.

Togg’dan video geldi

Sosyal medyada yayılan bir videoda Togg kullanıcısı bir vatandaş, Can Ataklı’nın rezil sözlerini Togg’un ekranından izledi. Büyük beğeni toplayan o anları AK Partili Mustafa Varank da kendi X hesabından paylaştı.

Togg’un geniş ekranı kendisinden sonra üretilen dünyaca ünlü markaların elektrikli modelleri için örnek oluşturmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Can Ataklı denilen, chpkk nın borazanı sözüm ona gazeteci kılıklı şımarık, kendisi gibi olan kokonaları memnun etmek için her yalanı söylemeye her iftirayı atmaya teşne bir mahluktur

KÖKSAL

İSTEMEZUK ZİHNİYETİ YÜZSÜZDÜR,,, UTANMAZDIR,,, AHLAKSIZDIR,,, ARSIZDIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23