• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı, iyice cozuttu! Erdoğan seçimi böyle kazanmış

Yeniakit Publisher
2023-05-31 12:39:00 - 2023-05-31 14:33:04
Can Ataklı, iyice cozuttu! Erdoğan seçimi böyle kazanmış

Seçimlerde, Türk vatandaşı olmuş yaklaşık 250 bin yabancı oy kullanmasına, bunların da tamamı AK Parti'ye oy vermemesine rağmen, müzmin muhalif Can Ataklı büyük bir çarpıtmaya imza attı.

Seçimlerde, Türk vatandaşı olmuş yaklaşık 250 bin yabancı oy kullanmasına, bunların da tamamı AK Parti'ye oy vermemesine rağmen, müzmin muhalif Can Ataklı büyük bir çarpıtmaya imza attı.

"Erdoğan hiç de eşit ve adil olmayan ve üstüne 2 milyona yakın vatandaş yapılmış yabancıların kullandığı oylarla seçimi kazandı" herzesini yumurtlayan Ataklı, Korkusuz gazetesindeki akıl sınırlarını zorlayan yazısında özetle şunları kaydetti:

"Erdoğan hiç de eşit ve adil olmayan ve üstüne 2 milyona yakın vatandaş yapılmış yabancıların kullandığı oylarla seçimi kazandı. Zafer gibi sunulan bu seçimin ardından, aslında AKP zihniyeti ile uzaktan yakından ilgisi olmayan ama sırf kendilerine değer verilmediği için küsen, bir de üstüne “Ben söylemiştim” sığlığına saplananların “ukalaca” söylemlerine tanık oluyoruz.

Bu iktidarın asla eşit olmayan, baskıcı, dayatıcı, her türlü ahlaksızlığın mübah görüldüğü bir ortamda gittiği seçimden hiç söz etmeyip sadece kendi hırslarına yenik düşerek muhalefeti suçlamaya kalkmalarına deli oluyorum.

Bunlardan biri ünlü bir araştırmacı. Seçim sonucunu milimi milimine bildiği tafrasıyla hemen muhalefete akıl vermeye çalışan bu kişi “Bana inanmadınız ama yenileceğinizi söylemiştim” havasıyla üste çıkmaya çalışmış.

Oysa şunu sormak isterim:

“Nasıl oldu da milimi milimine seçim sonucunu buldun?”

Öyle ya, bu seçimde önceden kayıtlarda hiç görünmeyen milyonlarca yabancı oy kullandı.

Sonucu o yabancıların blok halinde Erdoğan’a oy vermesi tayin etti. Araştırmalarda yabancı seçmenler hiç olmadığı ve onlara hiç sorulmadığı halde nasıl oldu da bu sonucu buldunuz?

İkinci tur oylamada gerçekten araştırma mı yaptınız yoksa ilk tur sonuçlarına bakarak ve iktidar ekiplerinin hazırladığı planı araştırma sonucu diye mi açıkladınız?"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kibarcik

osmanlınındedıgı gıbı reeıs bunlara oyle bır kol bastıyı oturdukı şerazeleri kaydı hele bu sevımsız tıposız medyanın bas yalaklarından ulennn adam basa basa kazandı yalanlarınızı makkatlarınızden alkayınıza ıade ettı sıkıntınız var demi dahada artacak ve dısarıya sulı katı cıkamıyacaksınız veselam

Turan

Merdan Yanardağ demişti; 17:00 a programlı gezen mühür bu seçimde görevini layıkıyla yaptı. Ne kırmızı oda ne Gülseren hocanın kendisi kafi gelmez, belki Mazhar Osman Hocam ancak...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23