• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı, bunun için kendini paraladı! Yok böyle yalakalık

Yeniakit Publisher
2023-05-16 13:22:00 - 2023-05-16 19:50:52
Can Ataklı, bunun için kendini paraladı! Yok böyle yalakalık

Sözcü'nün yavrusu konumundaki Korkusuz gazetesinde kalem oynatan Can Ataklı, seçimlerde halktan ağır bir tokat yiyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı.

Sözcü'nün yavrusu konumundaki Korkusuz gazetesinde kalem oynatan Can Ataklı, seçimlerde halktan ağır bir tokat yiyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı. 

Muhaliflerin Kılıçdaroğlu'na haksızlık yaptığını ileri süren Ataklı, yalakalıkta zirveye çıktığı yazısında özetle şunları kaydetti:

"Seçim sonuçları “kazanacağından çok umutlu” olan muhalif seçmenler için şok etkisi yarattı.

Gece yarısına kadar itirazlar nedeniyle sisteme girmeyen oylarla yüzde 50’yi aşacağına inanan milyonlarca kişi büyük hayal kırıklığı yaşadı.

(...) Bu yazıda bütün öfkenin CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelmesini ele almak istiyorum.

Düne kadar “Ne olursa olsun, adayımız Kılıçdaroğlu, onun arkasında durmamız gerek” diyen pek çok kişinin “Bütün hata Kılıçdaroğlu’nda” yorumunu yaptıklarını görüyorum.

Bu büyük haksızlıktır.

Kemal Kılıçdaroğlu seçim kampanyası boyunca inanılmaz bir çalışkanlıkla örnek bir demokrat portresi çizdi.

Başta Erdoğan olmak üzere saray çevresinin ve saray medyasının çok ağır hakaretlerine rağmen bu sakinliğini hiç bozmadı.

Küfürlere küfürle karşılık vermek yerine halka umut aşılamaya çalıştı.

Ama en önemlisi demokrasi ve hukuk düzenini yeniden kurabilmek için birbiri ile yan yana gelmesi çok zor olan siyasi görüşleri aynı hedefe kilitlemeyi ve ortak olarak yürümeyi kabul ettirdi.

Hazırladığı plan ve projeleri halka tane tane anlattı."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

bu çakma mezhebin aşağılık temsilcisi tabi kendi kaymakalrı gitti askerde orduda vatan hainleri temizlendi. şimdi ne öyle havadan gelirleri var nede adamları iyi bakın bunlar haytta emek gerekyitren bir işet olmazlar yan tv ya magazin yada eğlence sektöründe. bu gün sanatçı kisvesi adı aldında ki oyuncu şarkıcı beslemeleri hep bunların çakma mezhebine üyelerin. ama bu hain zihniyet temzilenecek.

şeyh şamil bu

bu sığırlara da laf anlatamazsın. milleti kutuplaştırıyor derler ama alasını yaparlar. yalan söylüyorlar diye yafta atarlar ama yalanın daniskası bunlardadır. %60 larla silip süpüreceğiz derler ama rezil olunca da çamura yatarlar. alayını yalan dolan talan ve algıdan sınır dışı edecek bir yasa getirin. ACİL....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23