• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Camide şerefsizlik! Bulun bu haramzadeyi

Yeniakit Publisher
2023-09-15 14:27:00 -
Camide şerefsizlik! Bulun bu haramzadeyi

Türkiye'de son günlerde İslam'a ve Müslümanlara saldırılar artmaya başladı. Adalet sisteminin kış uykusunda olduğu ülkemizde son skandal İstanbul'da bir camide yaşandı.İstanbul'da çantasında içkiyle camiye giren kimliği belirsiz bir kişi, alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı bir fotoğrafı 'Allah ile dertleştim biraz' notuyla Reddit hesabından paylaştı. İslami değerlere açıkça hakaret eden kişiye tepki yağdı.

İstanbul'da camiye giren bir şahıs, içeride alkol içtiği görüntüleri 'Allah ile dertleştim biraz' notuyla Reddit hesabından paylaştı.

Reddit'te 'Kondopolos' takma adını kullanan şahıs, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle açıkça alay etmeyi sürdürdü.

ŞEREFSİZDEN REZİL SÖZLER: ATATÜRK'E EKBER DEDİM CESARETİMİ TOPLADIM

Yazdığı bir mesajda caminin alt katının boş olduğunu belirten şahıs, "Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami" dedi.

"Nasıl becerdin bunu?" şeklindeki bir yoruma da cevap veren şahıs, "'Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım girdim içeri" ifadelerini kullandı.

"3 BİN 200 KAYDI İNCELESİNLER"

Pişkin mesajlarına devam eden şahıs, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diye yazdı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avrupali Nefer

Kiimi ornek alacagim, petrolu dogal gazi yoksa aclik ve sefalet icinde yasayan, buralara kacmak icin canlarini tehlikeye atan insanlardan olusan Arap ukelerini mi? Elbette somurgeciligin etkisi var,biz sizler gibi gokten indigi iddia edilen ortacag kurallari haric her seye yalan yanlis diyen biri olsak zaten burlarda insana filozof karsiligi olan doktor unvanini vermezler. Tek bir sebep tum sonucun tek nedeni degildir, ama bazen cok kucuk bir sebep buyuk sonuclar yaratabilir Senin dedigin gibi tek basina somurgecilik Batinin bugunku duzeyini aciklasa Osmanli da somurdu, biz niye o duzeyde degiliz? Eskinin en buyuk somurgecilerinden olan Portekiz neden ondan cok daha az somurgeci olan Almanya'nin 100 yil gerisinde?Alkolle gelismislik arasinda da elbette yuzde yuzluk bir sebep sonuc iliskisi yoktur, ama alkol dusmani olan milletler arasinda tek bir tane gelismis ulke olmamasi da tesaduf olmayacagina gore demek ki alkol dusmanligi baska dusmanliklari da beraberinde getirmekte ve bu o toplumun gelismeni englemektedir. Bu 2+2=4 gibi itiraz edilemeyecek bir soncutur, cunku sosyal bilimler de matematikseldir. Kemalist donemde liselerde sizin mufredettan cikardiginiz p q v sembolleri ile sonuca ulasan mantik dersleri bosuna okutulmadi. Niye simdi okutulmuyor veya zannederim secmeli hale getirildi, cunku gelismemis toplumlari yonetenler halki daha kolay gutmek icin halk okusun, aydinlansin ve rasyonel dusunce sistemine sahip olsun istemezler. Ac bak kac ust duzey kisi cikip halkin egitim duzeyi arttikca bizi hafakan basiyor, bu nedenle cok istemiyoruz dedi, senin gibiler cogunluk olsun ki kolay gutsunler diye.

Furkan

Akit sen adalet sistemini ayıya mı benzetiyorsun?..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23