• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cami hoparlöründen PKK marşı çaldılar!

Yeniakit Publisher
2014-10-09 19:10:00 - 2014-10-09 19:23:23
Cami hoparlöründen PKK marşı çaldılar!

Şırnak'ta Beytüşşebap İlçe merkezindeki bir camiye giren azgın teröristler, cami hoparlöründen PKK marşları çaldı. Haddini aşıp İslami değerlere saldıran gruba Polis mehter marşı ile karşılık verdi.

Bölücü terör örgütü yandaşları bunu da yaptı; cami hoparlöründen PKK marşı çalındı.
 
BEYTÜŞŞEBAP’TA KOBANİ PROTESTOSUNDA OLAYLAR ÇIKTI
 
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece bir grup eylemci, ilçe merkezinde sokak ve caddelere inerek yollara barikat kurup yasa dışı gösteri yaptı. Yolu trafiğe kapatan gençlere, polis gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. İlçenin tamamına yayılan çatışmalar devam ederken, göstericiler ilçedeki bir çok kamu binasına ve AK Parti ilçe binasına saldırdı. AK Parti ilçe binasını ateşe verdi.
 
PKK MARŞINA MEHTER MARŞLI KARŞILIK
 
Zaman zaman silahların atıldığı gösteriler sırasında, ilçenin çevresindeki dağlarda bulunan PKK’lılar da havaya ateş açtılar. İlçe merkezindeki bir camiye giren azgın göstericiler cami hoparlöründen PKK marşları çaldı. Bu hadsizliğie karşılık olarak Polisin de zırhlı araçlarından mehter marşı çalması dikkat çekti. 
 
KAYMAKAMIN AÇIKLAMASI BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN OKUNDU
 
Beytüşşebap’taki olaylar ile ilgili yazılı açıklama yapan ve bu açıklaması Belediye hoparlöründen ilçe sakinlerine duyurulan Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, Kobani’de, IŞİD terör örgütünce gerçekleştirilen saldırılar sonucunda, zor durumda olan Kürt kardeşlerinin yaşadıklarının herkesin ortak üzüntüsü olduğunu söyledi. Kaymakam Dönmez açıklamasında, "Bu durum dolayısıyla, siz Beytüşşebaplı vatandaşlarımızın hislerinin ve hassasiyetinin farkındayım. Ancak, bu olayı bahane ederek, ilimizde 90’lı yılları andıran ve ’çözüm süreci’ ile bağdaşmayan provokasyon eylemleri görülmektedir. Siz sağduyulu Beytüşşebap’lı vatandaşlarımın bu provokasyonlar ile şiddet eylemlerine karşı dikkatli olmasını ve destek vermemesini, önemle rica ediyorum" denildi. 
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23