• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cami bahçesinde bebek cesedi! Allah sizi ıslah etsin

Yeniakit Publisher
2024-01-17 22:57:00 - 2024-01-18 12:57:46
Cami bahçesinde bebek cesedi! Allah sizi ıslah etsin

Zina eyleminin yeniden suç kapsamına alınmaması, gayri meşru ilişkilerle anne baba olan çiftlerin bebek cinayetini arttırdı.

Yaptıkları ahlaksızlık sonucunda hamile kalıp, bebeklerini katledenlere bir yenisi daha eklendi.

Son skandal haber Mardin’in Artuklu ilçesinden geldi.

Artuklu Kırsal Yaylı Mahallesi’nde sabah namazına giden vatandaşlar, cami bahçesinde bir bebek olduğunu fark etti. Bebeğin hareketsiz olduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.


Erkek bebeğin cesedi yapılan olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yeni doğmuş bebeği bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayse

10/15 dakika gecici zevk icin bir omur ve ebedi iztirap cekmeye deger mi? Kesinkikle katikiyorum bulasici hastaliklar anasi bbabasi belli olmayan insanlar ...Kokren cozum icin zina yasak olmali. Zinaya ozwndirecek dizilsr filimler yasak olmali. Sevisme sahneleri de yasak olmali. Topragin altina girince sanat adina sevistim.mi diyecek oyuncular.

Murat

Zina eskiden suçtu. Doğuda birden fazla kadınla evlenen erkekler suç işlemiş sayılıyordu ve çocukları ellerinden alınıyordu. Sonra hapse atılıyordu. Çocukları babasız büyüyordu. Zinanın suç sayılması bir dert, sayılmaması başka bir dert. Belki sadece bekar kişilerin zinası suç sayılabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23