• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çakılan muhalefet Peker'e sarıldı! FETÖ firarisinden İYİ Parti ve CHP iddiası

Yeniakit Publisher
2021-07-01 01:49:00 - 2021-07-01 02:02:31

Sürekli yenilgi yaşayan muhalefetin son umudu organize suç örgütü kurmakla itham edilen Sedat Peker oldu. FETÖ firarisi Can Dündar muhalefetin Peker ile görüştüğünü söyledi.

Almanya'ya kaçan FETÖ firarisi Can Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara’da muhalefet partilerinin de Peker’le dolaylı yoldan temasta olduğu, Meral Akşener’le arasının düzeldiği, CHP’den bazı milletvekilleriyle aracılar vasıtasıyla görüştüğü konuşuluyor." dedi.

Dündar Peker'in videolarına ilginin büyük olduğunu ancak Peker'in batı medyasına konuşmak istemediğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Enver

Botokslu hainin yeni taktiği Türkiye yi dünyaya şikayet etmeyecekmiş...Ulan fetö e....i sen de azcık ahlâk olsa bu ülkeden kaçmazsın...S...

Zekeriya

Lağımdaki parazitleri temiz bir suya korsanız yaşayamaz. Sanki bunlar teröre ve pisliğe batmış insanlarla ve örgütlerle ilk defa mı iş tutuyorlar.Mesela CHP de Kaftancıoğlu DHKP Li değil mi.Sezgin Tanrıkulu PKK lı değil mi.İP ye siyaset yapan başta Meral FETÖ cü değil mi.Say say bitmez.Sadet partisini hiç saymıyorum sadece şunu hatırlatayım Sivas da Madımak oteli yandığında Temel reise ne demişti CHP’liler KATİL Temel.Neden mi çünkü o dönem Temel Reis Sivas büyük şehir belediyesi başkanıydı.Şimdi o katil Temelle CHP’elilerle aynı çuvalda dostça geçiniyorlar.Erdoğan bunların katilliğini ve düşmanlığının kalkmasına vesile oldu .Ama bir şey netleşmiş oldu.Sivas’ta Madımak otelini Temelle günün CHP li siyasetçileri ve karanlık adamları birlikte yakmışlar.Bunu kimse inkar edemez bu dostluklarının altında yatan zamanında birlikte yedikleri cacıktan kaynaklı.Da bu şiste uzar gider.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23