• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Büyük tepki yağıyor! Deniz Akkaya’dan ‘çocukları zehirleyin’ çağrısı

Yeniakit Publisher
2022-05-05 15:16:00 -
Büyük tepki yağıyor! Deniz Akkaya’dan ‘çocukları zehirleyin’ çağrısı

Sosyal medya hesabı üzerinden “Şimdi bu çocukları zehirlesek, sıkıntı olur mu?” notuyla dikkat çeken bir paylaşım yapan Deniz Akkaya’ya tepki yağdı.

 YENİ AKİT / ANKARA 

Sosyal medya hesabı üzerinden “Şimdi bu çocukları zehirlesek, sıkıntı olur mu?” notuyla dikkat çeken bir paylaşım yapan Deniz Akkaya’ya tepki yağdı. #DenizAkkayaHaddiniBil başlığı altında toplanan binlerce kullanıcı, “Vücudunda kafa taşıyıp içinde mercimek tanesi kadar beyin olmayan Deniz Akkaya.illa birini zehirleyeceksen kendinden başlayabilirsin zira topluma hiç bir katkın,faydan yok…” , “Çocuk zehirlemekten bahseden birinin akıl sağlığı yerinde olamaz, sanatçı değil ama katil olabilir; çünkü hatalı bir çocuğa yapılabilecek şey, ıslah ve terbiyedir” , “Deniz Akkaya söylemezsem olmaz programında taciz konusunda Mehmet Ali Erbil'i savundu. Biz bunu hiç unutmayız” , “Çocukları zehirlemek” üzerine azmettiricilik yaptığını değerlendirdiğimiz manken Deniz Akkaya başka bir skandalla daha gündemde! İşte Deniz Akkaya’nın “BABAMI VE ANNEMİ DÜZENLİ OLARAK ZEHİRLEDİM” dediği video!!!” ifadelerini kullandılar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Yok yok gece sivrisinek gibi zırlayıp ağlayan uyutmayan çocuğada patlat bir tane Hayvanların tamamı can içerir Kimi haşerattır zararlı kimi faydalı kılınmıştır  

Alp

Bir sanatçı var bir sanalcı var .bu tipler sanatçı geçinen sanalcılardan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23