• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışı Diyarbakır’ı karıştırdı! İl Başkanı: “Halkın içine çıkamıyoruz”

Yeniakit Publisher
2024-03-10 08:01:00 -

CHP'de Burcu Köksal'ın 'DEM Parti' çıkışının yankıları sürüyor. CHP Diyarbakır İl Başkanı Abullah Atik, “Bu seviyesiz kadının bizim partimizden, Kürt halkından, DEM Parti'den özür dilemesi lazım. Halkın içine çıkamıyoruz." dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın, CHP-DEM'in kent uzlaşısı ittifakını krize sürükleyen DEM Parti açıklamasının yankıları sürüyor. CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, Burcu Köksal'u hedef alarak skandal açıklamalarda bulundu. Atik, "O seviyesiz kadın bizden özür dilesin, halkın içine çıkamıyoruz" dedi.

 

"HALKIN İÇİNE ÇIKAMIYORUZ"

Atik açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bu seviyesiz kadının bizim partimizden, Kürt halkından, DEM Parti'den özür dilemesi lazım. Halkın içine çıkamıyoruz. Herkes bizden hesap soruyor”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çıkmayın Zaten

Sokaklar gürültü ve parti afişleri kirliliği ile dolu. Adaylar çıksın ekranlarda tartışsın. Bu çağda bu rezillik sadece bu ülkede oluyor.

Tamamen hatta daha ileri sevideye de katılıyoruz

Irkçılığa kesinlikle biz de karşıyız...insanlar dil din, ırk,mezhep ayrımı, zengin-fakir , eğitimli - eğitimsiz, kadın - erkek ayrımı olmaksızın, hangi ülke uyruklu olduğuna bakılmaksızın insan olduğu için kabul görmeli...insan olduğu için sevilmelidir...fakat bu konuşmadan CHP Diyarbakır il başkanının DEM' li olduğu açığa çıkmış durumdadır...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23