• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunun Garo’dan ne farkı var! CHP'li Hüseyin Aygün'den skandal sözler

Yeniakit Publisher
2022-04-24 17:33:00 -
Bunun Garo’dan ne farkı var! CHP'li Hüseyin Aygün'den skandal sözler

Eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, sözde Ermeni Soykırımı'nın tanınması için kanun teklifi sunan HDP'li Garo Paylan'ı aratmayacak rezil bir paylaşımda bulundu.

 yeniakit.com.tr 

Sözde "Ermeni Soykırımı"nın tanınması için TBMM'ye kanun teklifi sunan HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'a tepkiler çığ gibi büyürken CHP kanadından da Paylan'ı aratmayacak skandal bir açıklama geldi.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, Ermenilere "soykırım" yapıldığı yalanını sürdürdü.

Hadsiz Garo Paylan'ın kanun teklifine destek çıkan ve Ermeni Tehciri'nin 107 yıl önce İstanbul'da Ermeni elitlerinin tutuklanmasıyla başladığını ileri süren Aygün hezeyan dolu şu ifadeleri kullandı:

"İTC Liderleri (İttihat ve Terakki Cemiyeti) Talat/Enver'in aldığı kararla, 1 milyondan fazla Ermeni Der Zor çölüne gönderildi. Yüzbinlercesi yollarda hastalık ve Teşkilat-ı Mahsusa üyelerinin saldırıları sonucu öldü. O zaman 13 milyonluk ülkede 2.5 milyon nüfusa sahip Ermeniler, bugün 83 milyonluk ülkede 60 bin kişi kaldılar."

Kanun teklifinin TBMM Başkanlığı tarafından reddedilmesinden de rahatsız olan Aygün'ün söz konusu paylaşımları "Şimdi bunun Garo'dan ne farkı var!", "Resmen ağız birliği yapmışlar" dedirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adnan

İceridekilere birşey yapamıyoruz dısarıya ayar veriyoruz hayırlısı cok disiplinsiz kaldık hiç ceza yok Fransa başka İlke vatandaşı olmasına rağmen Doğu Perinçek e ne yaptı Çok başıboşluk var hayırlısı

Devran

Bunların birbirlerinde zerre farkı yok! Dillerindeki bölücülük, akıllarındaki fitne, kanlarına ruhlarına kadar işlemiş. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23