• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunu yapmak dinen günah değilmiş! Rezalet ki ne rezalet

Yeniakit Publisher
2023-09-16 12:15:00 - 2023-09-16 15:13:20
Bunu yapmak dinen günah değilmiş! Rezalet ki ne rezalet

Sözcü’nün gözü toprağa bakan yazarı Rahmi Turan, şimdi de ilahiyatçılığa soyundu.

Sözcü’nün gözü toprağa bakan yazarı Rahmi Turan, şimdi de ilahiyatçılığa soyundu. “Kadınların kısa şortlarla voleybol oynamaları ve erkeklerin onları seyretmelerinin dinen günah olmadığı” yönünde “fetva(!)” veren Turan, skandal yazısında özetle şunları kaydetti:  

"Ülkemizde bin bir sorun var… İnsanlarımız çok bunaldı. Neredeyse Afganistan düzeyine indik. Sıkıntılarımız öylesine büyük. Böyle kara bir tablo içinde A Milli Kadın Voleybol takımımız zaferleriyle bizi sevindiriyor, mutlu ediyor.

Brüksel’de Avrupa Şampiyonu olduktan sonra milli marşımızı tüm dünyaya dinlettiler, gurur duyduk. Fakat yobaz kafalar millete bu sevinci çok görüyor.

Halkı Allah ile aldatanlar, din adına yine ahkâm kesip karalama kampanyası açtılar. “Kadınların kısa şortlarla voleybol oynamaları ve erkeklerin onları seyretmeleri dinen günahtır!” dediler.

İlâhiyat Fakültelerinde gerçek hocalar, din sosyologları, kelamcısı, fıkıhçısı bu ilkelliğe ne diyor? Dini yıpratan böyle saçmalıklar eskiden de vardı ama bu kadar yaygın değildi. Günümüzde zirveye çıktı. Çünkü, kontrol yok, denetim yok, tam tersine teşvik var!"


 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bu solcular insanları böldüler fitne çıkardılar istiyorlar insanlar birbiriyle kavga etsin çok tehlikeli bu dinsiz İslam düşmaları solcular

Putsavar

bu ülkeyi sevmeyen yunanistana gitsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23