• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunlar tesadüf mü? Cihat Yaycı paşa uyardı FETÖ kafayı çıkardı

Yeniakit Publisher
2023-09-23 14:28:00 - 2023-09-23 14:30:38
Bunlar tesadüf mü? Cihat Yaycı paşa uyardı FETÖ kafayı çıkardı

Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, "FETÖ, Sığınmacılar üzerinden yalan haberler yayarak bir iç savaş çıkarmak istiyor." demişti. Yaycı'nın açıklamalarından 4 gün sonra FETÖ'cü Emre Uslu'nun paylaşımı dikkat çekti.

4 gün önce, 19 Eylül 2023 tarihinde Hasan Basri Akdemir'in YouTube kanalında 'Doğru Soru'ya konuk olan Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı "FETÖ, Sığınmacılar üzerinden yalan haberler yayarak bir iç savaş çıkarmak istiyor. Hedefleri, bundan faydalanarak kalan kadrolarıyla yönetime el koymak." dedi.

Yaycı paşanın sözlerinin ardından FETÖ'den "harekete geçiyoruz" sinyali geldi!..

FETÖ'nün baş sorumlularından firari terörist Emre Uslu, X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Paylaşımında terörist Uslu, "Yine yeşillendi fındık dalları" ifadelerini kullandı.

Resim

Emre Uslu'nun paylaşımını gündeme getiren Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi, Yaycı paşanın uyarılarını hatırlatarak şunları yazdı:

TÜRK DEGS / TURK MAGS Başkanı Cihat Yaycı uyarmıştı…

FETÖ halkı sığınmacı ve düzensiz göçmen sorununu, hayat pahalılığını ve milli sembolleri istismar ederek, provokasyonlar yaparak, yalan, yanlış, çarpıtılmış haberler yayarak halkı sokağa dökmeyi ve iç savaş çıkarmayı ve de neticesinde temizlenmeyen/iade edilen kadroları ile de yönetimi ele geçirmeyi hedefliyor demişti!

Fetö elebaşının aşağıdaki yeni twiti buna delildir…

Atatürk provokasyonlarına dikkat!! 17 yaşındaki genç dahil FETÖ bağlantıları mutlaka incelenmeli..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

boran

Paşa sonuna kadar haklı yanlız feto iç savaş senaryosunda tek başına değil pkk da onla birlikte hareket edecektir ki dahada tehlikelisi kalan kadrolarıyla bir darbe teşebbüsünde bulunmaları olacaktır bu adamlar yaklaşık 40 senedir varlar öyle 5 6 senede temizlenmezler.

ts.

Feto ve Pkk'nın tetikleyeceği bir iç savaş senaryosu akabinde fetonun ordu emniyet içindeki sıradan muhalifleri etkileyerek kendi safına çekmesi ihtimali üzerine devlet tüm asker polis güvenlik teşkilatlarını bu yılanlara karşı uyarmalıdır.Yoksa ne devlet nede vatan kalır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23