• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunlar mı topluma örnek olacak? Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticisi küfür yağdırdı

Yeniakit Publisher
2022-04-23 13:06:00 - 2022-04-23 13:29:02
Bunlar mı topluma örnek olacak? Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticisi küfür yağdırdı

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Özgür Çınar, sosyal medya hesabından küfür yağdırdı. Çınar’ın küfürlü ifadeleri “Bunlar mı topluma örnek olacak?” yorumuna neden oldu.

CHP zihniyetinin hakim olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği’nde tacizlerin ardından şimdi de küfürbazların iğrenç ifadeleriyle gündemde. 

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Genel Yönetim Kurulu toplantısına taciz açıklamaları damga vurmuştu. Taciz iddiasını Genel Merkez gündemine ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli’nin getirdiği belirtilmişti. 

O skandal taciz iddiasına göre; ADD Genel Sekreteri ve eski CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, dernek üyesi bir kadını telefon mesajlarıyla taciz etmişti.

Odatv’ye konuşan ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, “Sözlü taciz iddiası var, iddianın ne olduğuna tabi yargı karar verecek. Namık Bey dernekten de istifa etti. Artık derneğimizin üyesi değil. Bu konuda bir yorum yapmayı da doğru bulmam, yargıya intikal etmiş bir konu çünkü… Dernekle ilgili değil o iş, iki erişkin insanın özel yazışmaları, onlarla ilgili konu, böyle bir konu olduğu için de Namık Bey hem genel sekreterlikten hem GYK üyeliğinden hem de dernek üyeliğinden istifa etti 29 Mart itibariyle.” demişti. 

Taciz skandalıyla gündem düşmeyen ADD’de şimdi de küfür skandalı patlak verdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Özgür Çınar’ın sosyal medyadan yaptığı iğrenç küfürler yine gündeme taşındı. 

ADD’ci küfürbaz Özgür Çınar’ın işte o ifadeleri:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Olaya hiç şaşirmadim Ata larinin izindeler.. Seviye felaket..ağız kumur olmuş,içki masasından naralar atan ,,fikir duşunce derneği ..öylemi..Zavallılar ..Vede Maşalar...Hiç Gizleme Çalişmayın... Kur'an'a Dine Íslama duşman,,Nefsine Şeytana dost varlıklar..Kaybedeceksin iz Íslam gümbür gümbür geliyor ..

Okur

Küfürbaz yönetici içinde sözde dernek içinde devlet gereğini yapmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23