• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunlar bu silahları nasıl buluyor? Asker eğlencesinde terör estirdi

Yeniakit Publisher
2023-05-03 11:28:00 -
Bunlar bu silahları nasıl buluyor? Asker eğlencesinde terör estirdi

Aksaray’da asker eğlencesinde havaya tüfekle ateş açan şahıs jandarma ekipleri tarafından 2 tüfek ve fişeklere birlikte yakalandı. "Bunlar bu silahları nasıl buluyor?" sözleriyle tepkisini dile getiren vatandaşlar; insanların hayatını tehdit eden magandalar için en ağır cezaların verilmesini istiyor.

Edinilen bilgiye göre, bir asker eğlencesinde havaya ateş açıldığı ihbarını alan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri eğlencenin yapıldığı bölgede bir süre dinleme yaptı. Yapılan dinlemenin ardından tüfek seslerini duyan jandarma ekipleri hemen olaya müdahale ederek havaya ateş açan bir şahsı tüfekle birlikte yakaladı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin aracında da arama yapan jandarma ekipleri, 2 adet tüfek ve 32 adet fişek ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alınırken ruhsatsız olduğu belirlenen tüfeklere ve fişeklere el konuldu. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan, asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde silahla ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"Bunlar bu silahları nasıl buluyor?" sözleriyle tepkisini dile getiren vatandaşlar; insanların hayatını tehdit eden magandalar için en ağır cezaların verilmesini istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KURUSIKIDAN YİVLİ

Bu kurusıkı denen ve heryerde satılan silahı niye sattırır devletim ben anlamıyorum. Kaç kişinin canı yandı ve öldürüldü. Ve hala serbest satışı. Allah rızası için sattırmayın yasaklayın ey devletim

hali baba

Silahları nasıl bulavaklar.Silah kaöakcılarından buluyorlar vede emin olun çoğu kinsede kaçak silah mevcut.Kaçak silahın balistiğide kayıtlı olmadığı için çok rağbet görüyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23