• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bucha olunca soykırım Gazze olunca sessizlik

Yeniakit Publisher
2023-11-05 12:26:00 -
Bucha olunca soykırım Gazze olunca sessizlik

Terörist İsrail, Gazze’de soykırıma devam ederken ortaya çıkan görüntüler Siyonistlerin barbarlıkta sınır tanımadığını gösteriyor. Siyonistlerin hastane, okul ve mülteci kamplarını bombalayarak binlerce insanı katletmesine sessiz kalan Amerika ve Avrupalı ülkeler, konu İsrail olunca hem hukuku hem de insan haklarını rafa kaldırıyor. Yukarıdaki görüntülerde iki ayrı bölgeden benzer iki katliam yer alıyor... Avrupalılar ilkine topyekûn tepki gösterip, “soykırım” derken, ikincisine sessiz kalıp, görmezden geliyor.

TAHSİN HAN

İlk fotoğraf karesi, Rusya’nın Bucha katliamından... Mart 2022’de Bucha’da yollardaki buldukları sivil Ukraynalıları katleden Rusların bu vahşeti günlerce batı medyasında yer alıp, Moskova ve Putin hakkında ceza davaları açılırken, bunun uluslararası ceza mahkemelerinde mutlaka hesabının sorulacağını belirttiler.

Ancak aynı batı, aynı katliam Gazze’de olunca “kör, sağır ve dillsiz”i oynuyor.

El Reşit Caddesinde katliam

Siyonistlerin Gazze’nin kuzeyinden güneye göçe zorladığı Filistinliler önceki gün El Reşit Caddesi üzerinden güneye doğru yol alırken İsrail askerleri kendilerini taradı. Bisikletle bölgeden kaçan Filistinli gençlerin çektiği görüntülerde cadde boyunca katledilmiş onlarca Filistinli sivilin cesedi görülüyor.
Gazze’de soykırıma girişen Siyonistlerin bu vahşetini görmezden gelen batılılardan tek bir ses çıkmazken, Yahudiler ise ‘Onları Hamas öldürdü’ yalanıyla İsrail’i aklama yoluna gitti.

“İsrail’in kendini koruma hakkı vardır” cümlesini papağan gibi tekrarlayan batının aynı katliamlara farklı tepkisiyle ikiyüzlülüğünü bir defa daha ortaya koymuş oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

NETANYAHU HESAP VERECEKSİN GÜNÜ VAKTİ GELDİĞİ VAKİT HESAP VERECEKSİN DÜNYA KÜÇÜK NETANYAHU GÖRÜYORUZ İZLİYORUZ YERİ ZAMANI VAKİT SAAT GELDİĞİ GÜN HESAP VERECEKSİN UNUTMA !!! ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

Gszdteci

GAZZA adını duyunca, PLALOVun REFLEKSİ İLE hemen İSRAİLE SALDIRIYOR sun. VAHŞİ İT SÜRÜSÜ gibi SİVİL İNSANLARI KATLEDEN BU İNSAN DIŞI, İSLAM DIŞI, DIŞLIK yaratıklar tarafından yapılan SOYKIRIMI SEVİNÇLE, ELLERİNİZİ OVUTARAK yayınlayan AKİT. İSRAİL in, NEFSİ MÜDAFAA TEPKİSİNİ HAZM EDEMİYORSUN. KORSANLAR gibi BEBEKLERİ. 85 yaşında İHTİYARLAR kaçıran HAMAS, KACIRINLARI Savaş Esiri olarak pazarlıyor. Essas, senelerdir TEROR le mücadele eden TÜRKİYE, İSRAELE DESTEK VEREN DEVLETlerin başında olması gerekirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23