• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu vatana ihanet değil de nedir? CHP'nin ortağı DEM Parti'den büyük alçaklık

Yeniakit Publisher
2024-02-09 10:11:00 - 2024-02-09 16:19:06
Bu vatana ihanet değil de nedir? CHP'nin ortağı DEM Parti'den büyük alçaklık

CHP'nin yerel seçimde ortaklık masasına oturduğu DEM Parti açık açık terör propagandasına devam etti. DEM Parti Adana Gençlik Meclisi üyeleri, kentteki bir köprüye terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini astı.

Her bir karışı şehit kanlarıyla sulanan Türkiye topraklarında DEM Parti, vatana ihanete devam ediyor.

PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP/DEM'de skandallar bitmiyor. CHP'nin her fırsatta destek verdiği parti, açıkça terör örgütü propagandası yapmaktan geri durmuyor.

TERÖRİSTBAŞININ POSTERİNİ ASTILAR

Skandalın adresi bu kez Adana olarak kayda geçti. DEM Parti Adana Gençlik Meclisi üyeleri tarafından Seyhan ilçesi D-400 Karayolu üzerinde bulunan bir köprüye, bebek katili Abdullah Öcalan'ın posterini astı.

Görüntüler, "Öcalan'a özgürlük talebi" adı altında PKK'ya yakın yayın yapan Mezopotamya Ajansı tarafından servis edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

BU TERÖRİSTLERÌN PARTÌLERÌNÌ KAPATMAYANLAR KAPATAMAYANLAR KORKKAKLAR VE KANUN OLUPTA SESÌNÌ ÇIKARMAYAN YÜREKLERÌ YEMİYOR BU TERÖRİSTLERERÌN ELLERÌNE BU KOZLARI VERENLER SES ÇIKARMAYANLAR YARGI BU KONULARDA BU HÜKÜMET CESARETSÌZ VE BECERÌKSÌZ

Vatan önce

Vallah ne düşüneyim bir türk müslüman vatanını bayrağını seven düşünmeye gerek yok çünkü herşey ortada bunları görmeyen kördür ve bu ülkede herşey meydanda kim terörist kim terörist sevici bunu bilmeyecek kar bir insan ya geri zekalı ya beyinsiz vijdansiz vatan hainidir bilip te bilmemezlik ten gelen kişiler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23