• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu teklif dünyayı ayağa kaldırır, yer değişimi sağlar! O adım: Rusya ve Türkiye ortak savaş uçağı ve SU uçakları üretebilir

Yeniakit Publisher
2023-12-09 20:25:00 - 2023-12-09 20:30:33
Bu teklif dünyayı ayağa kaldırır, yer değişimi sağlar! O adım: Rusya ve Türkiye ortak savaş uçağı ve SU uçakları üretebilir

Türk sanayiide Türkiye Hür ve Bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerlerken, ABD nin baskısından kurtulma çalışmaları ram hızla devam ediyor. Rus askeri uzman Albay İgor Korotçenko'dan flaş adım: şok eden bir kararı açıkladı: iddiasına göre, Rusya ve Türkiye ortak savaş uçağı üretebilir.

Türkiye Hür ve Bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerlerken, ABD nin baskısından kurtulma çalışmaları devam ediyor.

ABD, Türkiye’nin NATO ülkesi olduğunu ve Stratejik ortak olmasına rağmen silah konusunda ve kendisini savunması için gerekli Uçak ve malzemeleri vermemek için direnç gösterirken, Rusya’dan ciddi destekler ve telifler gelmeye devam ediyor.

Rusya’da önemli görevlerde bulunan Askeri uzmanın son teklifi, ABD nin dünyada yerle bir olmasına neden olacağı düşünülüyor.

Rus askeri uzman Albay İgor Korotçenko: “Rusya ve Türkiye ortak savaş uçağı üretebilir.

Hatta Rusya, Türkiye’ye SU uçakları için üretim lisansı verebilir.” sözleri Dünyanın çivisinin çıkmasına neden olması bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Rusya ile ortak uçak geliştirme ve üretme çok doğru karar.İki ülkenin tecrübesi ve mühendisleri ile çok farklı savaş uçağı ortaya çıkabilir.Batıdan,uçak konusunda satma ve üretim alanında ümit yok.Rusya ile kafa kafaya verip üretmeliyiz.Ayrı olarak,kendi bağımsız üretimimiz de devam etmeli.

Gültekin

BÖYLE BİR ORTAKLIK VE ÜRETİM NİYE OLMASIN, DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇOK DA İYİ OLUR, BAKINIZ RUSLAR ADNAN MENDERES ZAMANINDA BİZE DEMİR ÇELİK FABRİKASINI KURDULAR, HEM ADNAN MENDERES'İ, HEM DE ABD KENDİ BAŞKANI KENEDİYİ ÖLDÜRMEDİLER Mİ?, SONRA KATİLLERDEN CİNAYET KOMİSYONU OLUŞTURMADILAR MI? SONUÇ HER İKİ VATAN SEVER DE ZALİMLERCE HARCANDI, HİÇ KİMSE O GÜNLERE HEVESLENEREK CİNAYET İŞLEMEYE HEVESLENMESİN, ÇÜNKÜ DÜNYAYI GÖZETLEYEN GÖZCÜLERE VAR, ÇOK ŞÜKÜR Kİ HİÇ BİR OLAY KARANLIKTA KALMIYOR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23