• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu sözler İsrail Gazetesi Haaretz yazarına ait Yüz Filistinli o korkunç seti açtı ve İsrail’i işgal etti

Yeniakit Publisher
2023-10-22 12:22:00 -
Bu sözler İsrail Gazetesi Haaretz yazarına ait Yüz Filistinli o korkunç seti açtı ve İsrail’i işgal etti

Haaretz gazetesi dün baş yazısında Hamas'ın başlattığı saldırıyı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya yönelik eleştirerek, Netanyahu'nun Filistinlilerin varlığını ve haklarını göz ardı eden bir dış politika izlediğini belirtmişti. Bugün de Haaretz yazarı Filistin'e destek yazısıyla birlikte İsrail'in balonunun patladığını belirtti.Gideon Levy, “Birkaç yüz silahlı Filistinli o korkunç seti aştı ve hiçbir İsraillinin hayal bile edemeyeceği bir şekilde İsrail’i işgal etti.” Dedi.

İsrail'in en çok satan birkaç gazetesinden olan ve kendini merkez sola konumlandıran Haaretz, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı Operasyonu"ndan Başbakan Binyamin Netanyahu'yu sorumlu tutmuştu.

Bugün ise Gideon Levy, Haaretz’de 'masum insanlara ateş edeceğiz ve her şey yoluna girecek öyle mi?' diye sorduğu yazısında Filistin'in İsrail'in 'Demir Kubbe'sini delmesini de anlattı.

İşte o yazı...

 

“Masum insanlara ateş edeceğiz, insanların gözlerini çıkaracağız ve yüzlerini parçalayacağız, onları kovacağız, süreceğiz, el koyacağız, soyacağız, insanları yataklarından kaldıracağız, etnik temizlik yapacağız ve tabii ki Gazze Şeridi’ne yönelik inanılmaz kuşatmayı sürdüreceğiz ve her şey yoluna girecek öyle mi? Bunun böyle olmadığı bir kez daha kanıtlatmış oldu. Birkaç yüz silahlı Filistinli o korkunç seti aştı ve hiçbir İsraillinin hayal bile edemeyeceği bir şekilde İsrail’i işgal etti. Birkaç yüz kişi, acımasız bir bedel ödemeden 2 milyon Filistinliyi sonsuza kadar hapsetmenin imkânsız olduğunu kanıtlamış oldu. Cumartesi günü duman atan yaşlı Filistin buldozeri dünyanın en akıllı bariyerini delip geçerken, İsrail'in kibrini ve rehavetini de parçalamıştır. Aynı zamanda Gazze'ye ara sıra intihar uçaklarıyla saldırmanın (ve bu uçakları dünyanın yarısına satmanın) güvenliği sağlamak için yeterli olduğu fikrini de paramparça etmiş oldu.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yesinler yorumunuzu tıntın.

breh breh breh kıçımovskhyler cevher buyurmuşlar. sen israil in batı şeria nın gazze şeridinin yerini bulabilir misin haritada. izzettin el kassam kimmiş onu da o sevgili goooogglenizden araşdırıve... bilmemne diyen biligisi sıfır fikri engin tıntın klasik yurdum insanı turco...

67

kendilerini nasılda mağdur mazlum gösteriyor siyonist kafirler 80 yıldır siz aynısını onları delirtene kadar yaptız halen yapıyorsuz onların haklımücadelesinde ilk atağı yaptılar siz akdeniz doğalgazpetrolleri için filistini gazzeyi ortadankaldırmayı sonra batı şeria kudüsü alma mescidi aksayı kubbetül aksayı yıkıp süleyman mabedini inşa etme sonrada bop hayali için teker teker yada topyekün işgal savaş peşindesiz bizde diyoruzki bizim alçak liderlerimiz ortada olsa silahımızı verse bize sizinla savaşmayan sizden kaçan korkan namerttir biz sizdden değilyalnızca allahtan korkarız kafirler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23