• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu sefer ciddi görünüyor! İran’dan Haniye için intikam yemini

Yeniakit Publisher
2024-09-07 20:15:00 - 2024-09-07 20:16:05
Bu sefer ciddi görünüyor! İran’dan Haniye için intikam yemini

Tahran'da Hamas lideri şehit İsmail Haniye'yi koruyamayan ve her zaman olduğu gibi İsrail'e tehditler savurup Orta Doğu'yu karıştırmakla yetinen İran’dan İsrail’e yönelik bir tehdit daha geldi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Koordinatörü General Muhammed Rıza Nakti, İran’ın başkenti Tahran'da katıldığı bir programda gazetecilerin eski Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına İran'ın nasıl karşılık vereceğine ilişkin sorularına cevap verdi.

“Kesinlikle karşılık verilecek”
Heniyye'nin Tahran'da İsrail tarafından hedef alınmasına "kesinlikle" karşılık vereceklerini belirten Nakti, İran'ın alacağı intikamda hiçbir şüphenin olmadığını ve alınacak intikamın İranlı yetkililer tarafından çoğu kez dile getirildiğini ifade etti.

"Uygun zamanda…"
Nakti, "İsfahan'daki dostlarımıza tatlılarını hazırlamalarını söyledim. Halkımız, intikam konusunda iyi haberler alacak. Ancak atılacak adımın zamanlaması önemli ve uygun zamanda verilecek karşılığın etkisi daha yüksek olacaktır" ifadelerini kullandı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin 31 Temmuz'da Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından İran'ın İsrail'e misilleme saldırısı yapması bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

insan sever

Ulusal Bilimsel ve Teknik Araştırma Konseyi türkiyede varmı yoksa niye yok dışarıya bilimsel ve teknolojik bağımlılık devam etsin diyemi yoksa ne için

Mehmet

Şu acem palavralarını manşet yapmayın artık.İşleri güçleri yalan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23