• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu rezillikleri durdurun artık! Gelin damadı boynuna tasma takarak eve soktu çevredekiler alkış tuttu

Yeniakit Publisher
2023-09-11 18:21:00 - 2023-09-11 18:38:53

TikTok gibi sosyal medya platformlarının etkisiyle ne yapacaklarını şaşıran bazı kesimler, sözde geleneklerle de işi iyice ileri götürdü. Sosyal medyada paylaşılan, gelinin damadı tasmayla eve götürdüğü görüntülere tepki yağdı.

Yeni evlenen çiftin düğün gününde çekilen bir video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bahsi geçen görüntülerde gelinin damadın boynuna tasma taktığı anlar yer alıyor.

Görüntülerin devamında boynuna ip bağlanan damadın gelinin peşinde yeni evlerine girdiği görülüyor.

Görüntülere tepki yağdı

O esnada çevredekilerin de gelin ve damat sıradan bir şey yapıyormuş gibi alkış tutması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren görüntünün altına "Bu nasıl bir zihniyet? Hadi onu yapanlar neyse de alkış tutanlar neyi yaşıyorlar acaba?", "Ülkecek sonumuz kötü", "Ne yapacaklarını şaşırdılar, birbirlerine nasıl saygı duyacaklar acaba", "Tiktok sonrası ülkenin hali" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DOST

Örften adedten diye yapmadığınız yok. Bunları yapacaksanız eğer, çıkarın kafanızdaki bu islami kisveleri öyle yapın. Hem tesettürlü kıyafetle düğün yapacaksınız, hemde böyle bir eylem gerçekleştireceksiniz. Çüşşş size, yuh size, yazık size.. Bu sözlerin daha ötesini kendiniz kendinize söyleyin.

yavuz

Böyle saçmalığı kabul edip boynuna tasma geçirttip kadının peşinden giden adamdan hayır gelmez. Kadın da şunu bilmeli ki efendisi evinin erkeği tasmalı artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23