• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kadar 'özgürlük' cezasız kalmamalı! CHP'li feminist Feyza Altun şimdi de şeriata sövdü

Yeniakit Publisher
2023-09-13 22:55:00 - 2023-09-13 23:02:25
Bu kadar 'özgürlük' cezasız kalmamalı! CHP'li feminist Feyza Altun şimdi de şeriata sövdü

Halil Konakcı Hoca'nın son sohbetindeki sözlerini alıntılayan CHP'li feminist-laikçi Feyza Altun şeriata sövme hadsizliğinde bulunarak Müslümanların sinir uçlarıyla oynadı. Vatandaşlar daha önce de nefret söylemlerinde bulunan avukat Altun'a karşı yetkililerin harekete geçmesi için çağrıda bulundu.

'Trans çocuklar vardır' diyerek zihnindeki pisliği gençlere de empoze etmeye çalışan CHP'li feminist-laikçi Feyza Altun, şimdi de şeriata sövme hadsizliğinde bulunarak Müslümanların sinir uçlarıyla oynadı.

Allah'ın kanunları olarak bilinen şeriata ilişkin Halil Konakcı Hoca'nın "Bir kişi, şeriata sövüyor ve şeriatı istemiyorsa o kişi kafirdir. Bu kadar basit. Bunu söyleyen ben değilim. Ayet böyle söylüyor." sözlerini alıntılayan Altun skandal bir paylaşımda bulundu.

Daha önce de "AK Partililer'den nefret ediyorum, tahammülüm yok" sözleriyle nefret söyleminde bulunarak insanları ayrıştıran Altun şu mesajı paylaştı:

“Şeriata sövüyorum ve istemiyorum.”

Sosyal medyadan Altun'a tepki gösteren vatandaşlar yetkililere harekete geçme çağrısında bulundu.

Öte yandan dindar insanları aşağılamaktan zevk alan ve gündem olmak için ahlaki sınırları zorlayan Altun, gelen tepkilerin ardından adeta zevkten dört köşe olurcasına bir süre sonra Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Yine solda TT olmuşum her tweette feyza yazıyor pis troller sizle uğraşamam pilav yapıyorum"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Maalesef! Bu te$hircilik sosyal medya bagimliligi heryerde.. Bugun pilav yarin banyo, ki$isel temizlik. Bunu cok yadirgiyorum.. Bir ikincisi bu irkci ve Türk Kadinini a$agilayan belati hikayeler dönerken bu feminist cigliklar nerde acaba pilav mi yapiyor? Ikiyuzluluk sevmiyorum..

inci

İslam'a hakaret eden kafirdir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23