• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu ne yaman çelişki! ‘Onursuz’ yürüyüşün müdavimi direksiyonu kıvırdı

Yeniakit Publisher
2022-05-08 20:42:00 - 2022-05-08 21:11:17
Bu ne yaman çelişki! ‘Onursuz’ yürüyüşün müdavimi direksiyonu kıvırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Mahmut Tanal’ın hem LGBT yürüyüşlerinde boy gösterirken ve hem de sapkınların yok ettiği ‘annelik’ kavramına övgüler düzmesi ‘bu ne yaman çelişki’ yorumuna neden oldu.

CHP’li Mahmut Tanal’ın ‘yaman çelişkileri’ devam ediyor.

Sapkınlara her fırsatta destek veriyor

Geçtiğimiz yıllarda Beyoğlu’nda düzenlenen sapkın LGBT onur yürüyüşüne destek için giden CHP Milletvekili Mahmut Tanal, TOMA aracına çıkarak polisin müdahalesini önlemeye çalıştığı anlara ilişkin görüntülerle zihinlere kazınmıştı. Tanal, sapkınlar tarafından düzenlenen yürüyüşlerin müdavimlerinden birisi olarak biliniyor. 

CHP’li Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Anneler Günü’nü kutladı. ‘Annelik’ kavramını yok eden LGBT sapkınlarına destek veren Mahmut Tanal’ın ‘Anneler Günü’ne ilişkin mesaj paylaşması ‘bu ne yaman çelişki’ dedirtti. Tanal, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muhterem annesi Zübeyde Hanım, şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere tüm fedakâr annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyorum. 

#AnnelerGünü

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Yazık milletin parası ile maaş alıyorlar. Vekillik artık manasını kaybetti bunların işi gücü kaos oluşturmak dokunulmazlık zırhı kaldırılmalı cumhur ittifakı bu konuda tutarlı hareket etmeli.

Hauro

Mamut LGBT lilere özel ilgin var …Yok deme…Tipik sıvazlı Falifotulara benziyon …Onun için mi oların peşinden ayrılmıyon….
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23