• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu ne kepazelik yahu! Kılıçdaroğlu ile Akşener...

Yeniakit Publisher
2023-03-01 11:56:00 -
Bu ne kepazelik yahu! Kılıçdaroğlu ile Akşener...

Gazeteci Murat Yetkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün gerçekleştirdiği toplantıda “uzlaşmakta uzlaşmış” olduklarını söyledi. "Uzlaşmakta uzlaşmak" için bile aylarca toplantı yapan muhalefetin içler acısı durumu, böylece bir defa daha ortaya konulmuş oldu.

 

Gazeteci Murat Yetkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün gerçekleştirdiği toplantıda “uzlaşmakta uzlaşmış” olduklarını söyledi.

Yetkin, kişisel web sitesi yetkinreport.com'daki yazısında “Akşener-Kılıçdaroğlu aday, Erdoğan seçim kararı arifesinde” dedi.

Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede CHP liderinin, “2 Mart’taki toplantıda isim sanmıyorum ki açıklansın. Tabii orada alınacak karara da bağlı. (…) Adayı Belirleriz ve açıklamak için tarih belirleriz. Ancak yöntemi konuşuruz” dediğini aktaran Yetkin, “Yani, 2 Mart’ta altı lider adayın kim olacağını belirleseler dahi bunu başka bir gün açıklama kararı alabilir; gerçi o saatten sonra bunu saklamak pratik olarak imkânsız gibi bir şey olacaktır” diye yazdı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

h. hüseyın

bay kemal ile meral hanım, siz mi ülke yöneteceksiniz . vah ki vah... vah vah...

Neron11

KK ve kurmaylarına geri zekalı deyip hangi yüzle bir araya geliyorlar bir türlü anlayamıyorum, bunlar mı bu ülkeyi yönetecek, uzlaşmak için uzlaşmanın bu kadar saçma olduğu kaç örnek vardır, biri açıkça adayım diyemiyor, diğeri sakın aday olma biz istemiyoruz diyemiyor ama kurmayları vasıtasıyla birbirlerine demedik laf bırakmıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23