• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kadarına da pes! Yunanistan'dan Türkiye'ye akılalmaz iftira

Yeniakit Publisher
2020-04-12 10:19:00 - 2020-04-12 15:05:24
Bu kadarına da pes! Yunanistan'dan Türkiye'ye akılalmaz iftira

Türkiye ve Yunanistan sınırında yaşanan mülteci krizi ile ilgili Yunan medyası akılalmaz bir iftira ortaya attı. Yunan gazetesi Ekathimerini sözde bir "kaynağa" dayandırdığı haberinde; "Türkler Kovid-19 hastası olan mültecileri Yunanistan'a göndermeyi planlıyor" ifadesini kullandı.

Yunan kaynaklar, Türkiye-Yunanistan sınırında insani dramın yaşandığı mülteci krizi ile ilgili şeytanın aklına bile gelmeyecek bir iddiayı ortaya attı.

Yunanistan'ın çok okunan gazetelerinden Kathimerini'nin İngilizce edisyonu olan Ekathimerini'de yer alan haberde; bazı kaynaklar mülteci sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetenin ismini açıklamadığı fakat "güvenilir" olarak adlettiği kaynaklar, Türk makamların Kovid-19 olan mültecileri özellikle Yunanistan'a gönderme planı içerisinde olduğunu söyledi.

Gazeteye konuşan kaynaklar, "Bu mülteciler ki -birçoğu Pazarkule'de-, mülteci kamplarından toplanıp sınıra gönderildi" iddiasında bulundu.

Merkel: Ortadan kaldırmalıyız" target="_blank">
Kapılar açılınca tutuşan Merkel: Ortadan kaldırmalıyız
Kapılar açılınca tutuşan Merkel: Ortadan kaldırmalıyız

Dünya

Kapılar açılınca tutuşan Merkel: Ortadan kaldırmalıyız

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

son mohikan sevici

GEÇEN HAFTA TÜM AVRUPA VE AMERİKA SAĞLIK BAKANLIKLARI TEMSİLCİLERİ TÜRKİYENİN BAŞARISINI VE YAPTIKLARINI YERİNDE GÖREBİLMEK İÇİN TÜRKİYEYE GELDİ.VE ÇOGUNUN DEDİĞİ TEK ŞEY VAR BİZ BU BAŞARIYI SAĞLAYAMAYIZ ÇÜNKÜ BİZDE BU OLAYLARI ÖNCEDEN SEZİP 50 MİLYON FAVİPİRAVİR GETİRTEN ŞEHİR HASTANELERİ KURAN DÜNYAYA VENTİLATÖR İHRAÇ EDECEK BOYUTTA ÜRETİM YAPTIRACAK BİR RECEP TAYYİP ERDOĞAN YOK DEDİLER.GURUR DUY TÜRKİYEM.ALLAH RAZI OLSUN REİSİM.HEDEF 2053.AMİN

Ulvi

´´Lan bunlar daha iyi günleriniz.Öyle bir mülteci alacaksınız ki Yunanistanın dini değişecek.´´HahaHaHaHaHa!Sizin gibi Akılsız adamlara ancak yukarıdaki gibi cümle kurulur. Sivri Sinek File saldırmış.Filin ruhu duymamış.Bu gerzeklerinde durumu aynı sivri sineğinki gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23