• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu işin sonu nereye gidecek? Aydın'da çok sayıda sokak köpeği telef edildi!

Yeniakit Publisher
2023-12-14 22:29:00 - 2023-12-15 05:45:48

Başıboş sokak köpeği tehdidi bir türlü çözülemezken ülke genelinden istenmeyen haberler geliyor.

Son olarak Ankara'da Tunahan adlı ilköğretim öğrencisinin başıboş köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanıp tanınamayacak hale gelmesiyle tartışma yeniden gündem olurken, bugün de yaşlı bir kadın başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Muş’un Varto ilçesinde başıboş köpeklerin saldırdığı 79 yaşındaki kadına "kuduz" teşhisi kondu. Yaşlı kadının o anlara ait videosu günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Aydın'da onlarca köpek telef edildi!

Aydın’ın Köşk ilçesindeyse çok sayıda köpek telef olmuş halde bulundu. İlk incelemede köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü belirlendi.

Polis ve jandarmanın soruşturmayı yürüttüğü olayda, zehirli etlerin taşındığı kova ile poşetlere el konuldu.

Olayda çok sayıda köpekle birlikte 3 tilkinin öldüğü öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CCC

Başından belli diyorum devlet önlem almalı yoksa vatandaş kendisi çözüm arayacak diye çok da zor değil devletin önlem alması. Ayrıca Mama satmak için veya milletten bağış toplamak için kurulan sözde severlik yapan  perest dernekler kapatılmalı  saldırısına uğrayan kişilere saldıran  perestler derdest edilmeili. Saldırgan perestlere köpeklere vurulan kuduz aşısından yapılmalı.

Bal

İşte olacağa buydu. Acilen çözüm bekleyen insanların dilinde tüy bitti. Alo devlet ! Uyutup gömüyormusun, Çin"e mi ihraç ediyorsun, uzaya mı gönderiyorsun umurumda değil, yeter ki bir çare bul artık. Hindistan'dan beter olduk, yeter artık...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23