• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu iki provokatör hesap vermeli

Yeniakit Publisher
2014-10-11 10:49:00 -
Bu iki provokatör hesap vermeli

Kobani eylemlerinde Demirtaş ve Kılıçdaroğlu’nun eş başkanlığındaki HDP ve CHP’nin 26 kişiyi öldürdüğünü yazan Süleyman Özışık, “Demirtaş ve Kılıçdaroğlu isimli iki provokatör yargının huzurunda hesap vermeli” dedi

İŞTE O YAZI:

Selahattin Demirtaş teröristlerini sokağa çağırdı, Kılıçdaroğlu’nun CHP’si neler yaşanacağını bile bile bu çağrıya destek verdi. Sonuç?

Demirtaş ve Kılıçdaroğlu’nun eş başkanlığındaki HDP ve CHP 26 kişiyi öldürdü! Öldürürken, “Biz bu konuda IŞİD’le yarışırız” dediler adeta. (..) Ölenlerin tamamı masum insanlar. (..) İki güne bu kadar katliam ve yağma sığdırabildiler. (..) işkence ederek katlettiler, yakarak yağmaladılar. Protesto ettikleri IŞİD’in zulmüne iki günde rahmet okuttu PKK’nın şehir “gorilla”ları!

Aklıma gelmişken...

Öncelikle, molotof atmanın ve kar maskesi takmanın demokratik hak olduğu görüşünü savunan yüce mahkemenin tüm üyelerini sevgi ve saygı ile tek tek kınıyorum!

Yine aklıma gelmişken...

Teröristlerin yakıp yıktığı herşeyin vergisini benden alacak olanlara da şimdiden hakkımı haram ediyorum!

(..) Bu memlekette azıcık adalet varsa, bu yapılanın hesabı mahkemeler huzurunda sorulmalı. Bu ülkede adaletin kırıntısı kalmışsa, Demirtaş ve Kılıçdaroğlu isimli iki provokatör yargının huzurunda hesap vermeli.

(..) 26 kişiyi biz mi katlettik? (..)

SÜLEYMAN ÖZIŞIK / İNTERNETHABER.COM

Akit ARŞİV Sayfasından...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23