• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu haberleri yaparken ne içiyorsunuz? Affetse 'seçim', affetmese 'geçim'

Yeniakit Publisher
2023-01-25 17:00:00 - 2023-01-25 17:02:06
Bu haberleri yaparken ne içiyorsunuz? Affetse 'seçim', affetmese 'geçim'

'Millet vergilerden, borçlardan geçinemiyor' diyenler, devlet vatandaşın borcunu affedince de durumdan memnun kalmadı.

Af konusu gündemde yokken 'millet vergilerden, borçlardan geçinemiyor' diyenler, devlet vatandaşın borcunu affedince 'seçim nedeniyle' diyor.

Konuyla ilgili Birgün gazetesinde ilginç bir haber yayımlandı.

"Affın sebebi seçimde ek kaynak yaratmak" başlıklı haberde şu iddialara yer verildi:

"AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açıklanan vergi affı paketi, bütçede kaynağı olmayan EYT ve 3600 ek gösterge gibi düzenlemeler için kaynak yaratabilir. Yeni düzenleme ile 300 milyarlık ek kaynak yaratılabileceğine dikkat çeken Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, "6 milyon yurttaşa dokunacak. Seçime giderken iktidarın elini rahatlatır." görüşünü dile getirdi."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bu af deyil

Vatandâşla dalga geçmek af ise 25 bin aşagısını yapar otomatik silerdi sonra reklam ederdi. Yaygara bunun adı farkına varmadan, reklamın altinda ince kücucuk yazılarda okunmasın diye matrah artırımı ile karaborsacılar temizlenip aklanıyor olması itiraz buna. Adalet mekanizmasını cökertmeleri içerdeki mason bürokratların milleti salak görmesi itiraz incelemeye alınmayan karaborsacıları aklamak ve gaf yapip atlamalarına itiraz. Habersiz silselerdi bu 25 bin altını tüm ceza vergileri bu matrah artırımı diye af cıkaramayacaklar. Akp nin oyu en az %7 daha fazla olacaktı. Şimdi hem aklıyorlar hem de oy düşmesine karasızlıga sebeb olyp bir taşla iki beyin felç ediyorlar Akp yonetimindeki gaf yapan yurt içi ekibini hice sayiyor bufokratlar.

Nuh yusuf Nuhhan

Matrah artırımi affının amacı ne? Her şey yenidenmi 4 nala enflasyon gariba damla, kan sömürücülere vitamin doping az yaptınız devam anlamındami yok yok fetocü yaptı bu atlatmayı reise öyle husnü zan mı yapalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23