• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu da oldu! Saadet Partili isim, Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' ilan etti

Yeniakit Publisher
2023-03-08 18:27:00 -
Bu da oldu! Saadet Partili isim, Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' ilan etti

Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Necmettin Erbakan ile özdeşleşen 'mücahit' unvanını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için kullanmaya kalktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in rest çektikten sonra geri döndüğü Altılı Masa'nın son toplantısı Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde adaylığını açıkladı.

Yaşananlardan sonra Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, sosyal medya hesabından tepkilere neden olan bir paylaşımda bulundu.

Çebi, merhum Necmettin Erbakan ile özdeşleşen 'mücahit' unvanını Kılıçdaroğlu için kullanmaya kalktı.

Çebi paylaşımında "13.Cumhurbaşkanı adayı, sn. Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı veda konuşmasının sonunda hadi bismillah diyerek bitirdi. Geliyor Mücahid Kılıçdaroğlu." ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullancısı, Çebi'ye "Birlikte haşrolursunuz inşallah" dedi.

Mücahit ne demek?

Mücahit kelimesi, cihat eden anlamına gelmektedir. Mücahit sözcüğü önceleri ilk İslam Devleti adına savaşan Müslüman askerler için kullanılıyordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhammed

Beni nadr Yahudileri Hz Muhammed'e olan kinlerinden dolayı,ve Hz Muhammed'e karşı mekkeli müşriklerle ittifak yapıyorlar hatta müşrikler yahudilere sorar bizim dinimizmi daha iyi Muhammedin dinimi diye yahudiler Hz Muhammed'e olan kinlerinden dolayı sizin dininiz daha üstün diyorlar.saadet partisi benim gözümde münafık bir partidir

Vatandaş

Zavallılar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23