• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu da mı reklam Ekrem? Bak yönettiğin İstanbul'lu genç neler yazmış!

Yeniakit Publisher
2024-01-16 23:59:00 - 2024-01-19 02:38:44
Bu da mı reklam Ekrem? Bak yönettiğin İstanbul'lu genç neler yazmış!

İstanbul'da yaşayan bir genç, sosyal medya hesabından CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki metroya ateş püskürdü.

Ekrem İmamoğlu hizmet götürmediği İstanbulluların tepkisini, "reklam, kurgu" gibi ifadelerle hafife almaya devam ediyor.

Murat Kurum'un adaylığının açıklandığı günden beri uykuları kaçan Ekrem'e bir genç adeta ateş püskürdü.

Kullandığı metro hattının arıza yaptığını belirten genç, sıralı mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

Hayatımın en korkunç yarım saatini yaşadım. Yine yağmurlu bir gün ve M7’nin sinyali kesildi. Yarım saat boyunca balık istifi hâlinde havalandırmalar çalışmadan bekledi. Asla mübalağa etmiyorum. Sinyal butonlarından kimse cevap vermedi. Kapının kolu çevrildi ama kapılar açılmadı.

Gerçekten insanların seyahat kazalarında nasıl ölebildiğini anladım o yarım saatte. Biraz daha geçseydi herhalde havasızlıktan bilincini kaybedenler olacaktı. Ben bugünden sonra hiçbir şekilde M7’de kendimi güvende hissetmeyeceğim.

Acil eylem planı da mı yok? Bu nasıl bir hazırlıksızlık. İnanın o yarım saat o metronun içinde olan insanların üzerinde bırakılan travmayı sizlere anlatamam. Ben bunu normalleştirmeyeceğim ve sineye çekmeyeceğim. Her cenahın vatandaş halk söyleminden bıktım artık.

Yetişkin insanlar olarak aklımızı kaybetme noktasına geldik. Çocuklar? Hamileler ve yaşlıları düşünemiyorum bile. Hala böyle bir anı nasıl yaşadık anlayamıyorum. Sinyal kesilebilir kabul. Buna dair neden bir hazırlık yok? Neden neden neden?

Güne berbat başladım. Teşekkürler. Yapmam gereken bir ton iş varken ben burada asla cevap alamayacağım bir hak savunuculuğuna soyunuyorum

Yüzlerce insanın panikten camları kapıları yumruklayıp çığlık attığı bir anı tahayyül edin. Eylem planları hazırlanırken böyle anlar için kitle psikolojisinin nasıl çalışacağını söyleyen bir tane psikolog da mı yok!!!!!

Cem Karaca’nın da dediği gibi “Bedava yaşıyoruz, dostlar bedava.” Bu saatten sonra kimsenin hak hukuk adalet eşitlik zart zurt söylemlerini gram kaale almam.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bu ekrem zaten kimsenin umurunda değil reis cok musluman konusmaya gelince neden kuran yakan isvece pkkya destek veren isveci meclise getirtti kimse hikaye anlatmasin hicbir iyi musluman buna asla onay vermez

099

Temel yapmama atmama törenlerine wede ek- rum u tanımaya dewam..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23