• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu ay devlet tarafından karşılandı! İBB'nin doğalgaz faturası oyunu ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2023-05-04 22:52:00 - 2023-05-04 23:46:12
Bu ay devlet tarafından karşılandı! İBB'nin doğalgaz faturası oyunu ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu, CHP'li İmamoğlu'nun doğalgaz faturası üzerindeki oyununu deşifre etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının çıkartılmasından sonra vatandaşlardan Nisan ayında doğalgaz faturası alınmayacağını müjdelemişti.

İstanbul Büyükşehir ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu, İstanbul'daki vatandaşlara bu ay doğalgaz faturası düzenlenmediğini açıkladı.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın bedava doğalgaz müjdesinden sonra İBB'nin İSKİ faturalarını yazıp, İGDAŞ faturalarını yazmadığı şeklinde ihbarlar alıyoruz." diyen Hasanoğlu, şöyle devam etti:

Türkiye’nin her köşesinde doğalgaz faturaları sıfır bedelle düzenleniyorken, İstanbul'da doğalgaz faturalarını devletimiz tarafından karşılandığı görünmesin diye mi yazmıyorsunuz?

Hasanoğlu, mesajının sonunda şu ifadeleri kullanıp, örnek bir doğalgaz faturası paylaştı:

İstanbul'da su ve doğalgaz faturaları aynı ekipler tarafından yazılıyor. Resimdeki fatura Rize'de düzenlenen bir doğalgaz faturasıdır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Bunlara artik ders verme zamani gelmistir buyuk sehirlerde icraadleri olmaysn laf csmbazligi ile halki kandiran kendi sehirinden haberi olmayan baska yerlerde gezip duranlara bu halk hesabini 14 mayista sormalidir sen benimsehrimnmi ve baska sehirlerinmi baskanisiniz diye hesabini sormalidir

Fatih

Siz hangi turdensiniz ya,... üstünüze yok yasa.yeni yururluge gidi,kindar troller.!!!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23