• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Bu alçakça saldırının hesabını soracağız’

Yeniakit Publisher
2014-11-19 08:43:00 - 2014-11-19 08:38:10
‘Bu alçakça saldırının hesabını soracağız’

Muhabirimiz Mehmet Özmen’e Dumanlı’nın çetesiyle birlikte yaptığı çirkin saldırı TBMM kulislerinin de gündemindeydi. Olayla ilgili görüş bildiren milletvekilleri saldırıyı kınadı. AK Partili vekillerden Mehmet Metiner “Bu alçakça saldırının hesabını soracağız” dedi.

MUHAMMET KUTLU / TBMM BÜROSU - Paralel yapının yayın organı Zaman Gazetesi’nin Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın, TÜYAP Kitap Fuarı’nda, kendisine soru soran muhabirimiz Mehmet Özmen’e korumalarıyla saldırıp tartaklamasına AK Partili milletvekillerinden sert tepki geldi. TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekili Salim Uslu, Twitter hesabında da yer verdiği, “Kitap Fuarı’nda gazeteci Mehmet Özmen’e saldırıp tartaklayan şehir eşkıyalarını kınıyorum. Şiddet saldırganların psikolojisini göstermektedir” ifadeleriyle Dumanlı’yı kınadı. Dumanlı’nın saldırısına vekillerden gelen tepkiler şöyle:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner: “Ekrem Dumanlı denen zatın alçak saldırısının hesabını soracağız. Bu bir acziyet göstergesidir. Münafık diye saldırıyor! Kişi, aynada kendini görür. Bu saldırıyı Gazeteciler Cemiyeti’nin kınaması gerekir ama ben kendilerinden tepki bile beklemiyorum. Dumanlı’nın saldırısı, bir acziyet, korkaklık göstergesidir.”

“BU TÜKENMİŞLİĞİN DIŞA VURUMU!”

Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy: “Bana göre bu hazımsızlığın, tükenmişliğin, millet vicdanında düştükleri haksız durumun dışa vurumu. BDP’ye oy verdiklerini kendisi itiraf etmişti. Niye hazımsızlık yapıyorsunuz. Seçimlerde AK Parti dışındaki partilere oy verdiyseniz niye bunu soran muhabire saldırıyorsunuz. Zaten bunu herkes biliyor. Bu acziyetin ve suçluluk psikolojisinin dışa vurumudur.”

“BU SALDIRI NE İNSANİ, NE AHLAKİ”

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez: “Bir gazetecinin sorduğu sorunun karşılığının tokat olmasının ne mesleki, ne etik, ne ahlaki ve de toplum açısından doğru bulmuyorum. Bu saldırı, hayalini kurdukları düzenin hayal kırıklığının verdiği hırçınlıktır. Bu hakareti kınıyorum.”

“KARANLIK İCRAATLARI SORULDU”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün: “Yaptıkları karanlık icraatlarla ilgili sorularla karşılaşınca hırçınlaşıyorlar. Ben, kendi meslektaşına el uzatan Ekrem Dumanlı’ya sadece ‘yazıklar olsun’ diyorum.”

“BUNLAR DENGELERİNİ TAMAMEN KAYBETMİŞLER”

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni: “Bunlar tamamen dengelerini kaybetmişler. Artık yollarını şaşırdıklarını gösteriyor bu saldırı. Hala devam ettikleri yanlışlar kendilerini çığırından çıkardı. Kindar ve iğrenç yüzlerini artık saklayamıyorlar. Dumanlı’nın bu saldırısı, halkı perde arkasında ne kadar zorladıkları, ne kadar şantajcı ve kindar bir üsluplarının olduğunu açığa çıkarmıştır. Kınıyorum!”Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23