• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boyraz: Canımız bambaşka yandı bu sefer

Yeniakit Publisher
2015-02-18 23:52:00 -
Boyraz: Canımız bambaşka yandı bu sefer

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Mersin’de vahşi bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ülkede derin bir üzüntü oluşturduğunu ifade ederek, "Canımız bambaşka yandı bu sefer" dedi.

Milletvekili Osman Boyraz; yaşanan üzüntünün  derinliğine dikkat çekerek;” Üzerimizde ki her sıfattan sıyrılarak yüreği yanmayanımız var mıdır acaba? Bu sadece Mersin’de yaşanan rezil, insanlık dışı bir olay değil.Dünyanın neresinde olursa olsun bir babanın, bir annenin, bir kardeşin, bir amcanın, bir teyzenin kısaca kendini insan hisseden herkesin yüreğini yakan gönlünü acıtan  vahim bir durum. Birilerinin ise bunu rant haline dönüştürmesi  bu vahşetin faillerinden bir farklarının olmadığının göstergesidir.

Aslında acının kelimelerle tarif edilemediği, öfkenin tam olarak ifade edilemediği bir yerdeyiz. Zaten ne denir ki insanlıktan nasibini almamış bir şahıs hala daha bahaneler öne sürmekte saçma sapan ifadeler vermekteyken.

Genç kızımıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum. Özgecan’ın katillerine ise şunu hatırlatmak isterim. Sadece bu dünyada  sorulacak hesapla yetinilmeyecek. O hesap günü gelip çattığında gencecik yaşında hunnarca katlettiğiniz kızımızın o kestiğiniz, yaktığınız, yok ettiğinizi sandığınız elleri  sizin yakanızda olacağını hiç düşünmediniz mi? Kızımızın ailesine ve aziz milletimize Yüce Allah’tan sabır diliyorum” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23