• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Böyle vicdansız bir insanda..’ Narin'in gözaltında olmayan amcasından bomba açıklamalar

Yeniakit Publisher
2024-09-11 15:46:00 -
‘Böyle vicdansız bir insanda..’ Narin'in gözaltında olmayan amcasından bomba açıklamalar

Narin’in gözaltında olmayan tek amcası, Nevzat Bahtiyar ile arasında geçen konuşmayı açıkladı. Amca, Bahtiyar ile ilgili olarak “Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı” dedi.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu. Küçük kızın hunharca öldürülmesi sonrasında soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar mahkemece tutuklandı. Öte yandan gözaltında olmayan Narin'in tek amcası, Bahtiyar ile arasında geçen konuşmayı açıkladı. Amca, Bahtiyar ile ilgili olarak "Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı?" dedi.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrasında soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Soruşturmada tutuklu bulunan amca Salim Güran'dan sonra itirafçı olan Nevzat Bahtiyar da tutuklandı.

Soruşturmada Bahtiyar, Güran'dan Narin'in cansız bedenini gömme karşılığında para teklifi aldığını itiraf etmişti. Gözaltına alınan anne, baba ve aile fertlerinin ifade işlemleri devam ederken gözaltında olmayan tek amca konuştu.

"BÖYLE VİCDANSIZ BİR İNSANDA TİTREME OLMAZ MI?"

İşte o açıklamalar:

"KİM OLURSA OLSUN BU CEZAYI ÇEKECEK"

Now Haber'in haberine göre amca, Bahtiyar ile arasında yaşanan konuşmayı açıklayarak "Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı?" dedi.

"Ben dışarıda kalan tek amcayım. 8 amca içeride oğlum ve yeğenlerim de var. Onlar için daha karakol kapısına gitmedim. Devletimiz ortaya çıkardığı zaman kim olursa olsun, gözümün nuru olsun bu cezayı çekecek. Onu toprak bile kabul etmeyecek.

Yapan susmuş işte kaç gün sonra ortaya çıktı. Ben köylüyü konuşturamam veya susturamam benim böyle bir gücüm yok, yetkim yok.

"SALİM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ" DEMİŞ

Nevzat aramalara bizimle birlikte katıldı. Camide otururken geldi yanımıza oturdu, 'Jandarma beni sorguya almış, Salim şüpheleniyor musun diye sormuşlar, ben şüphelenmiyorum, Salim böyle bir şey yapamaz. Salim böyle bir insan değil.' demiş.

AMCA İSYAN ETTİ

Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı? Bir hareket bozukluğu olmaz mı, bu kadar sakin mi durulur?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

A g

Niye bu kadar abartildi kim ne amaçlıyor bu ülkede narin gibi yüzlerce çocuk öldürülüyor dağa kaçırılıyor senelerdir çocuklarını dağdan chpkk dan isteyen anneleri neden gündem de tutmuyoymu ki

Gültekin

BU TÜR OLAYLARIN KESİNLİKLE YAYIN YASAĞI GETİRİLEREK GİZLİLİKLE YÜRÜTÜLMESİ GEREKİRDİ, HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR, HER KES ZAN ALTINDA, BASIN BIRAKSIN, KOLLUK KUVVETLERİ GÖREVİNİ YAPSIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23