• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle olur solcudaki dürüstlük! Ekrem, Adana’daki ‘asayiş’e ne der?

Yeniakit Publisher
2024-02-13 10:14:00 -
Böyle olur solcudaki dürüstlük! Ekrem, Adana’daki ‘asayiş’e ne der?

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Böyle olur solcudaki dürüstlük! Ekrem, Adana’daki ‘asayiş’e ne der?" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

31. yılına giren ve hâlâ cezaevinde masum insanların tutulmasına gerekçe gösterilen Sivas davası kararı, tartışılmaya deva ediliyor..

“Karar” dediğime bakmayın..

“Onlarca yıl içinde, sürekli yenilenen tekrarlanan kararlar” dememiz gerekiyor..

Onlarca kişi cezaevine konulmuş, 30 yılı aşkın süredir cezaevinde tutuluyorlar..

Bir avuç, “Ali’siz Alevilik” dayatmacısı, o pembe tablolar resmettikleri insanlık dolu mesajlarının hepsini ayaklar altına alıp, kindar mı kindar, nefret kusan, intikam söylemleri ile karşımıza çıkıyorlar.

50 bin insanın katili teröristbaşı Apo’ya bile özgürlük istiyorlar da, Sivas’ta Aziz Nesin’i protesto etmekten başka bir suçu olmayan mazlum Sivaslılar için, cezaevine attırdıkları kişilerle yetinmeyip, “Daha fazla kişi. Daha fazla insan. Daha fazla Sivaslı cezaevine girmeli” diyorlar..

Hani bunu yaparken, dürüstçe, ilkeli bir şekilde, bir olayda savundukları kuralları, diğer davada ayaklar altına almadan yaparlar, “Düşünce özgürlüğü var. Herkes aynı düşünmek zorunda değil” deriz..

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Ekrem İmamoğlu kim yoksa CHP'li bütün illerin başkanı mı yoksa CHP'nin Es Başkanımı bunlar mı ülke yönetecek yazık Yazık çok yazık partiyi yönetemeyen adamlar Türkiye'yi yönetecek biraz gülelim çok komik En çok da İzmir'e üzülüyorum ne diyorlardı İzmirliler bir kısmı hepsi için değil odun bıraksa odun'a vereceğiz koyun koysa koyuna vereceğiz keçi koysa keçi vereceğiz inek koysa ineğe vereceğiz Bu ne ya İzmir'in hali perişan

Asim keskin

Zorla adamı Cumhurbaşkanı adayı gosteiyorsunuz. Adana onun neyine gitsin İstanbul'da ugrassin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23