• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle ağladılar! Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler tutuklandı

Yeniakit Publisher
2023-11-16 21:16:00 -

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan ile Hacı İsrafil S. savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan sinir krizi geçirerek ağladı.

“Suç örgütüne üye olma” ve “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve beraberindeki şüpheli Hacı İsrafil S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliye’sine getirilmişti. Nöbetçi savcılıktaki işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifade işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağlama krizine girdi

Öte yandan tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan ağlama krizine girerek “Lütfen istemiyorum” diye bağırdı. Bahar Candan’ın da ağladığı görüldü. Bahar Candan cezaevine sevki esnasında, "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Bu ßuç örgütlerini soylu diye bir bakan ve bağlı kurum ve kuruluşlar niye GÖRMEDİ ??????

Ali Ali Ali

Bazı soysuzlar bunların önünü kapattığı için olmasın. Adan soylu diye baktı. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23