• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boş durmuyorlar! Murat Kurum FETÖ’nün hedefinde

Yeniakit Publisher
2024-01-11 08:48:00 -
Boş durmuyorlar! Murat Kurum FETÖ’nün hedefinde

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı. FETÖ’nün troll isimleri sosyal medyada Murat Kurum’u hedef almaya başladı.

FETÖ'nün sosyal medya çetesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'a saldırıyor. FETÖ/PDY silahlı terör örgütü, sosyal medya üzerinden yürüttüğü algı operasyonlarıyla Türkiye'ye ve seçilmiş hükümete karşı çalışmalarını sürdürüyor. Örgütün, Twitter'da kullandığı hesaplar, son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortak kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Murat Kurum'u hedef alıyor.

 

FETÖ'nün Fuat Avni'si Said Sefa, FETÖ'nün Goebbels'i Cevheri Güven, FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan ve kendisine Atatürkçü süsü veren Suna Varol isimli hesabı kullanan ve 2010'da KPSS sorularını çalan firari FETÖ'cü Mehmet Hanefi Sözen Murat Kurum aleyhine paylaşımlarını sürdürdü.

Fetö'cüler yalandan beslenmeye devam ediyorlar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muzaffer Eyvaz

Bu gündemine aldıysa, yapılaş işte hayır vardır. Murat beye başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yatdımcısı olsun.

Murat gözükara

Mit neden bu fetö tohumu belli olmayan vatansızları niye tek tek dünyanın her yerinde ... etmiyor... Yakalamayın ... edin bu korkak zındık fetöcüleri..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23