• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba gelişme! Adil Öksüz'ün saklandığı yer belli oldu

Yeniakit Publisher
2019-12-03 16:16:00 -
Bomba gelişme! Adil Öksüz'ün saklandığı yer belli oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Nerede olduğunu biliyoruz' açıklamasını yaptığı FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yaşadığı ülke ve ev ortaya çıktı.

Firari FETÖ'cü Adil Öksüz’ün kaçtığı ülke ve yaşadığı ev bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerine dair açıklaması gündeme bomba gibi düşerken, Yeni Asır gazetesi o yeri açıkladı.

Öksüz, Almanya Berlin Mitte bölgesinde. FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerini vurgulayan Soylu, "Yeri konusu ise bize kalsın" karşılığını vermişti. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması üzerine Öksüz, Akıncı Üssü'nden kaçarken jandarma tarafından yakalanmış ardından da serbest bırakılmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl Ekim ayında Almanya ziyareti çerçevesinde Almanya'ya Türkiye tarafından istenen 69 kişilik terörist listesinin verildiğini ilk duyuran Yeni Asır, FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün kaldığı evi açıkladı.

Türkiye'nin verdiği listenin ilk sırasında bulunan ve 15 Temmuz darbe girişiminin beyni olan Adil Öksüz, Almanya'da iki katlı bir evin giriş katında yaşıyor.

Adil Öksüz, Berlin'in Mitte bölgesinde bulunan bu evin giriş katında BND tarafından kontrol altına alındı

İadesi için girişim

Daha önce Almanya'da olduğu yönünde ciddi bulgulara ulaşılan Adil Öksüz'ün Alman istihbarat teşkilatı BND tarafından geçtiğimiz hafta sonu bu evde kontrol altına alındığı öğrenildi. Öksüz'ün BND ajanları tarafından sorgulandığı ve onların kontrolünde olduğu ileri sürüldü. Sorguya Türk istihbaratının da katıldığı iddia edilirken Öksüz'ün iadesinin sağlanması için girişim başlatıldı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sakarya 'dan

Ben herhangi bir ülkesini seven biriyim tanıdığım kişi yüzünden olaylara vakıfım niye olağan üstü bir bilgi gibi paylaşılıyor Adil Öksüz sakaryadan değilmi ilk DARBE olayları

serdar

hain fetöyü aldınız bunuda alırsınız.önce niye serbest bıraktınız diye sormazlarmı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23