• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bölgeden petrol fışkırıyor! Sondaj vurulacak ama Karadeniz'de petrol araması yapan 2 gemi Amasra Limanı'na sığındı

Yeniakit Publisher
2023-11-19 21:17:00 - 2023-11-20 13:11:42
Bölgeden petrol fışkırıyor! Sondaj vurulacak ama Karadeniz'de petrol araması yapan 2 gemi Amasra Limanı'na sığındı

Türkiye enerji alanındaki adımlarının meyvesini önümüzdeki süreçte alacak. Müjdeler peş peşe gelirken yeni bir petrol müjdesi gelir mi merak ediliyor. Ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında 2 sismik veri toplanacakken Karadeniz'de doğalgaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan 2 gemi de personeliyle birlikte Bartın'ın Amasra ilçesindeki limana sığındı.

Karadeniz'de petrol araması yapan 2 gemi Amasra Limanı'na sığındı

Karadeniz'de doğalgaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan 2 gemi de personeliyle birlikte Bartın'ın Amasra ilçesindeki limana sığındı. Meteorolojinin fırtına ve dalga uyarısının ardından Karadeniz'de doğal gaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan Türkiye Petrol Arama Ortaklığı'na ait 2 gemi de Amasra Limanı'na sığındı. Gemiler, beklenen fırtına öncesinde kalın halatlarla limandaki iskeleye bağlandı. Fırtına ile birlikte adeta Karadeniz'de köpürmeye başladı. Karadeniz'deki dalga boyu 2-3 metrelere ulaşırken, fırtınanın en şiddetli anlarında ise dalga boyunun 7 metreye ulaşması bekleniyor. Öte yandan Bartın kent merkezinde sağanak yağış ve şiddetli rüzgar da etkili oldu.

Karadeniz'de doğalgaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan 2 gemi de personeliyle birlikte Bartın'ın Amasra ilçesindeki limana sığındı.

Meteorolojinin fırtına ve dalga uyarısının ardından Karadeniz'de doğal gaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan Türkiye Petrol Arama Ortaklığı'na ait 2 gemi de Amasra Limanı'na sığındı. Gece saatlerinde Amasra Limanı'na gelen gemilerden biiri özel izinli Gümrüklü Saha'ya diğeri ise askeri bölgeye demirledi. Gemiler, beklenen fırtına öncesinde kalın halatlarla limandaki iskeleye bağlandı. Fırtına ile birlikte adeta Karadeniz'de köpürmeye başladı. Karadeniz'deki dalga boyu 2-3 metrelere ulaşırken, fırtınanın en şiddetli anlarında ise dalga boyunun 7 metreye ulaşması bekleniyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avcı

Ne olursunuz artık petrol ve doğalgaz bulmayın. Stoklayacak yer kalmadı. Ayrıca petrol bulununca akaryakıta zam geliyor.

Hasan yeşil

Siz petrol çıktı gaz fışkırdı araba too yapıyoruz iha siha yapıyoruz diyorsunuz. Ama biz çalışan vatandaş olarak giderek fakirleşiyoruz. Eğer bu haberler doğruysa bu para belli yerlere akıyor.Emeklisi 7500 alan bir ekonomi den bir Türk vatandaşı olarak utanıyorum. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23