• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BMGK'dan acil toplantı kararı

Yeniakit Publisher
2023-10-07 20:41:00 -
BMGK'dan acil toplantı kararı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Orta Doğu'daki şiddet olayları konusunda yarın acil bir toplantı yapacağı açıklandı.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Orta Doğu'daki şiddet olayları konusunda yarın acil bir toplantı yapacağı duyuruldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

BM DUNYA 5 TEN BUYUK OLDUGUNU KABUL EDIN CUNKU BUGUNE KADAR 5 DAIMI UYE KENDI ISTEKLERI DOGRULTUSUNDA YONETILDINIZ HEP UÇ MAYMUNU OYNADINIZ ÇIFTE STANDART UYGULADINIZ MAZLUM HSLKLARININ HAKLARI GASBEDILDI SAYENIZDE ARTIK BU HALKLARIN VE DEVLETLERIN SABRI KALMAMIŞTIR ONUN ICI BIRANEVVEL REFORM YAPIN ADALETI TESIS EDIN BU GUNE KADAR ISRAIL HANGI KARARLARINIZA UYDU HIÇ BIR KARARINIZI KABUL ETMEYEREK BM LERE MEYDSN OKUDU MAZLUM FILISTIN HALKININ HSKLSRINI GASBEDEREK BU GUNLERE GELDI DUNYAYA HAYKIRIYORUM FILISTIN HSLKI KENDINI KORUMAYA HAKKI VARDIR CUNKU IKI YUZLU BATI BUNU TESIS ETMEYEREK HEP ISRAILIN YSNINDA YER ALDI UTANMADAN ALMAYA DEVSM EDIYOR ISLAM ULKELERINI BIR OLMAYA DAVET EDIYORUM

Ankaralı

BM bir kukla örgüt ve BM Güvenlik Konseyi da batının çıkarına çalışıyor. Allah'tan Rusya ve Çin var da onları dengeliyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23