• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BM'den katil İsrail'in mülteci kampına yönelik saldırısına rezil sözler!

Yeniakit Publisher
2023-11-01 23:31:00 -
BM'den katil İsrail'in mülteci kampına yönelik saldırısına rezil sözler!

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, katil İsrail'in sivillerin bulunduğu Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik bombalı saldırısına ilişkin rezillik dolu bir açıklamada bulundu.

Katil İsrail dünyanın gözü önünde Müslüman soykırımı yaparken uluslararası kurum ve kuruluşlardan 'dalga geçer' gibi açıklamalar geliyor. Son olarak BM, sivillerin bulunduğu Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik İsrail'in bombalı saldırısının savaş suçu ''olabileceğini' söyledi.

Ukrayna için dünyayı ayağa kaldırıp Filistin için sadece kınamak ve uyarmakla yetinen BM İnsan Hakları Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı’na düzenlediği hava saldırılarının ardından çok sayıda sivil can kaybı ve yıkımın boyutu göz önüne alındığında, bunların savaş suçu anlamına gelebilecek orantısız saldırılar olduğuna dair ciddi endişelerimiz var” denildi.

İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Devlet Bahçeli’den efsane "Gazze" kapağı! O cahiller apışıp kalacak" target="_blank">
Devlet Bahçeli’den efsane "Gazze" kapağı! O cahiller apışıp kalacak
Devlet Bahçeli’den efsane “Gazze” kapağı! O cahiller apışıp kalacak

Medya

Devlet Bahçeli’den efsane “Gazze” kapağı! O cahiller apışıp kalacak

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

HELE ŞU BİZ MÜSLÜMANLRIN DÜŞTÜĞPÜMÜZ ZELİL VE AŞŞAĞILIK DURUMUMUZA BİR BAKIN YA ARTIK BİZLERİN HAKKINDAKİ İYİ YADA KÖTÜ KARARIDA ONLARDAN DİLENİYORUZ EVET BİZ MÜSLÜMANLAR HELE ÇOK SÜRÜNMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Allahım

yoket dunyayı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23