• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Blinken yine Ortadoğu turuna çıkıyor!

Yeniakit Publisher
2024-01-05 03:21:00 -
Blinken yine Ortadoğu turuna çıkıyor!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken 4. Ortadoğu turuna çıkıyor.

Katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları aralıksız sürerken ABD Dışişleri Bakanı Blinken yine Ortadoğu turuna çıkıyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Blinken'ın bu gece yola çıkarak hafta boyunca Türkiye, Yunanistan, Ürdün, Katar, BAE, Suudi Arabistan, İsrail, Batı Şeria ve Mısır'ı ziyaret edeceğini açıkladı.

4. ziyareti olacak!

Miller, Blinken'ın diğer ülke dışişleri bakanlarıyla, "7 Ekim sonrası İsrail'in Hamas'a karşı devam eden askeri harekatı, Gazze'ye insani yardımın artırılmasına yönelik acil tedbirler ve geri kalan rehinelerin serbest bırakılması" gibi konularda fikir alışverişi yapacağı bilgilerini paylaştı.

Blinken haftaya tamamlayacağı temaslarla birlikte, 7 Ekim'den bu yana bölgeyi 4. defa ziyaret etmiş olacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Toshiba

Bu Evengalist siyonist bozguncu fesat edici ifsad ehli kafir, Allah bilir nasıl bir kafirlik peşindedir? Rabbım; bu kafirleri içindeki kin ile en kısa zamanda yakalasın. Amin.

543

yüzü varmı evanjelisty siyonistler kendi şartlarını dayatacak birliste yaptılar eline tokuşturdular alçakça geliyor yüzü olmayan  soykırımlara sebeb olan küresel istikrar ülkeesi olurmu ergeç birgün abd rusya savaşacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23