• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biz seni ahlaksız bilirdik de bu kadarını tahmin etmemiştik! Şehit yakınına küfreden İP'li Lütfü Türkkan şehidimize de böyle hakaret etti

Yeniakit Publisher
2023-01-06 18:21:00 - 2023-01-06 18:31:51
Biz seni ahlaksız bilirdik de bu kadarını tahmin etmemiştik! Şehit yakınına küfreden İP'li Lütfü Türkkan şehidimize de böyle hakaret etti

Bingöl'de şehit bacısına küfredip, gelen tepkilerden sonra sözde bir özür videosu yayınlayan İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, dokunulmazlık dosyasının komisyon gündemine alınmasına ilişkin değerlendirmesinde daha da çirkinleşti. İP'li Türkkan, küfrettiği kişinin şehit yakını değil bir provokatör olduğunu söyleyip, şu ahlak dışı açıklamayı yaptı: Şehit olduğu söylenen kişinin belki de teröristlere yardım götürürken mayına basmış olabileceği de göz ardı edilmemelidir.

 Yeniakit.com.tr 

Bingöl'deki esnaf ziyaretinde şehit bacısına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, şehit yakınlarına hakaret ettiği yetmezmiş gibi şimdi de şehidimizin kemiklerini sızlattı.

Gelen tepkilerden sonra sözde bir özür videosu yayınlayan İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, dokunulmazlık dosyasının komisyon gündemine alınmasına ilişkin değerlendirmesinde daha da çirkinleşti.

İP'li Türkkan küfrettiği kişinin şehit yakını değil bir provokatör olduğunu söylediği açıklamasında, daha da ileri giderek şehidimize dil uzattı.

Lütfü Türkkan şu ifadeleri kullandı:

Kaldı ki şehit olduğu söylenen kişinin şehit olup olmadığı belli olmamakla birlikte, bu kişi üzerinden sanki şehit bir polis, ya da şehit bir asker algısı yürütülmektedir. Şehit olduğu söylenen kişinin belki de teröristlere yardım götürürken mayına basmış olabileceği de göz ardı edilmemelidir.

Çünkü bu kişinin resmi bir şehitlik kaydı bulunmamaktadır. Olayın öznesi şehit yakını değil, provokatör bir şahıstır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

liman

Eğer dediğin gibi olsaydı, elini öperdin. küfretmezdin.

Gültekin

Hiç bir parti böylesi kötü örnekleri, parasal güçleri sebebiyle asla vekil yapmasınlar, seçildikten sonra mecliste nahoş görüntüleriyle de çok çirkin örnekler oluşturuyorlar. Sepetin içindeki çürük elmaları artık siyasiler çok iyi seçim yaparak vekilleri adayı yapsınlar, adayımız yoksul olsun, fakir olsun ama onurlu olsun, şahsiyetli olsun, devleti ve milleti için çalışsın, gazi mecliste halkın bütünlüğü için güzel örnekler oluştursun, artık meclisteki çirkin görüntülere son verilsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23